Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 13 mars 2024

Av Pink Ozzy - Onsdag 13 mars 17:46

När jag kommer igång med något så kör jag ända in i kaklet, d v s tills jag hållit på så länge tills jag grinar. Idag var en sån dag. Jag var ändå bara i 5 affärer. Men det var mycket att göra i alla affärer. Bara brädgården fyllde halva bilen med virke från vindrutan till bakdörren.
När jag hade kommit hem fick jag med nöd och näppe ut alla varor. Sen blev det en semla och en plats i fåtöljen med värmedyna.
Jag får gå jätteförsiktig nu annars ilar det rakt genom kroppen. Så det blir en lugn dag i morgon gissar jag.

Av Pink Ozzy - Onsdag 13 mars 15:37

I Aftonbladet.se står det hela tiden om pensionen. Folk som undrar hur de ska göra för att få ut mest pension beroende på om de gick vid 66, 67 eller 68 år. Men herre gud. Planerar ni det ni? Det där skulle ni ha tänkt på för mycket länge sedan. Själv beslutade vi att spara det som blev över bl a i aktier. Sen dig vi också till att betala huslånet. I övrigt åkte vi på minst 2-4  utlandsresor per år. 

Nu är vi pensionärer och har det gott ställt. Tyvärr har jag blivit sjuk så resandet gar vi fått skjuta på ett tag. Men vi har ju vårt hus. Jag gick i pension  när jag var 62 och frugan vid 65. Det är perfekt gör oss. Man behöver ju inte vara rikast när man dör.

Av Pink Ozzy - Onsdag 13 mars 09:38

Norges Kristine Stavås Skistad borde förbjudas att tävla innan hon har lärt sig folkvett och sportsmanship. Detär djupt tragiskt när man som idrottsman eller kvinna beter dig som denna kvinna. Jag vill inte kalla henne för idrottsman eller idrottskvinna för dit är det en lång väg för denna barnunge. 

Hon vann sprinten igår. Något som hon vann före svenskorna. MEN det finns en orsak. Frida Karlsson fick sin stav förstört precis som finalen. Men både hon och Linn Svahn hade en hård femmilen i benen. Kristine Stavås Skistad vilade hela femmilsdagen. Inte konstigt att hon hade mer krafter. Så egentligen vet jag inte vad hon slår sig på brösten för. Kom igen på en sprint när du har en femmilen i benen. Då är du inte i finalen ens. 

Ditt beteende Skistad är djup osportsligt och du borde plockas av banan 5-10 lopp så du lär dig hur man bär dig åt på en idrottsarena. Titta t ex på Mondo Duplantis och hans stavhoppsvänner. DÄR kan du snacka om stora idrottsmän som hjälper och döttrar varandra istället för att vara stor i käften. 

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2024 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards