Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under december 2020

Av Pink Ozzy - 4 december 2020 23:05

Vad är på gång?
När jag var i tonåren tyckte man att filmer som var från 30-talet var uuuurrrrgamla. Det spelades in ca 35 år innan jag närmade mig tonåren. Men jag såg dom. Nåja, en del av dom i varje fall.
Nu är det 2020. Går vi 35 år bakåt i tiden hamnar vi på 1985 och plötsligt dyker det upp massor av filmer som folk tittar på än idag.
Mad Max kom 1979. Terminator kom 1984. Bara för att fräscha upp minnet.
Åsa Nisse kom visst 1944. Bara för en jämförelse så var jag 15 år när Åsa Nisse-filmen fyllde 26 år.
Nu är jag 65 och Åsa Nisse fyller 76 år och Mad Max fyller 41 år.
När jag var 65 resp 15 skiljer det 50 år.
Mellan Åsa Nisse och Mad Max skiljer det 25 år.
Åsa Nisse har blivit töntigt och Mad Max cult.
Tiden krymper och det går allt fortare.
Att leva LÄNGRE har man kanske inte så mycket för. Eller ?

Av Pink Ozzy - 4 december 2020 20:02

Det är nog dags att byta ordförande inom LO. Att ha en kvinna som ordförande bara för att det är en kvinna visar sig nu tydligt att det inte fungerar. Fler och fler förbund inom LO har nu gått med på arbetsgivarnas krav och gjort arbetarna svagare och ställer Vänsterpartiet ensam.
Känns som om sossarna sakta gjort sitt och att arbetare i landet bara har Vänsterpartiet att luta sig emot.Visst, sossarna har nu gjort det mesta möjliga för att behålla regeringsmakten.
Men är det värt det?

Av Pink Ozzy - 2 december 2020 11:01

Är det inte lite fel att just Storbritannien är först ut att vaccinera folk?
Då ser vi ju inte om folk får skadliga biverkningar. ?????

Av Pink Ozzy - 2 december 2020 10:59

Efter första avsnittet av julkalendern blir jag nästan arg. Vad håller de på med på SVT? Till att börja med sätter man en åldersgräns på 6-14 år. Den borde vara från 4 år och framåt. Sedan ska det vara enkel dialog, lite lagom spänning och mycket vänlighet och skratt.
Att som nu börja prata om svarta hål som i avsnittet av någon anledning är blå och dessutom skjuter ut blixtar är inte bara fånigt dumt utan även felaktigt.
Det är inte förstagången SVT spelar in idiotiska julkalendrar, men troligen inte heller den sista tyvärr.

#svt #Julkalendern

Av Pink Ozzy - 2 december 2020 10:53

Idag kom det en ny väljarbarometer . Som det ser ut nu så går folk på Moderaternas eviga tjat som, om det inte är rena lögner så är det floskler som inte håller i verkligheten. Men De är smärta. De säger sånt som folk vill höra.
Sossarna har inte moderaternas fördelar att kunna snacka om det de vill. Nej, sossarna har coronan och stödpartierna att ta hänsyn till. Verkar som om folk tror att det är sossarna som skapat coronan. Skulle de stänga ner Sverige skulle det bli ett jävla liv och gör det något annat så blir det ett Jävla liv. Trodde inte att vi hade över 1 miljon smittskyddsexperter i landet.
SD står still och det gör de nog p g a att de helt enkelt håller käft just nu.
Kd och C har numera inget berättigande i den svenska politiken och kommer p g s ett evigt gnällande att gå under vid nästa val.
Vänstern går något framåt vilket inte är så konstigt. Inget gnäll utan bara ren politik just nu.
Till sist Miljöpartiet som ligger oförtjänt kring 4%. Troligen för att de inte har en enda partiledare. Ska partiet överleva måste de ha EN partiledare och framhäva hållbara miljömål som folk förstår. Som det är just nu är partiet i en ohållbar situation.

Av Pink Ozzy - 1 december 2020 17:49

Köpte en pocketbok. Som jag läste innehållet så skulle det vara olikaberättelser av kvinnor. "Bra" tänkte jag. Då kan man läsa ett kapitel per kväll.
Mej oj vad jag bedrog mig. När boken väl kom hem så visade det sig vara berättelser från kvinnor som blivit, slagna, våldtagna och mördade av sina män.
Jag tror jag kom till sidan 14 eller 15 innan jag slog igen boken för att aldrig öppna den igen. Klarar inte att läsa sånt. Har levt men min kvinna i stort sätt i 50 år och jag har aldrig lyft ett finger mot henne och kommer aldrig att göra det.
Till de svin som inte klarar alkohol, andra droger eller ett enkelt "nej " borde verkligen fundera om de ska vara i en relation. Det som står i denna bok är helt oförlåtligt och de som utfört dåden bör hamna på en låst anstalt utan möjlighet till benådning under deras livstid. De bör även kastreras både kemiskt och fysiskt. Detta för allas bästa.

Av Pink Ozzy - 1 december 2020 16:50

Hur kan en mamma låsa in sitt barn i 2o år och görs så att han är i mycket dåligt skick? Och hur kunde han tillåta detta. Misstänker att det är ett barn med någon form av funktionsnedsättning. Men det spelar ju ingen roll. Hur kunde han hamna så totalt under radarn?
Tänk om hon hade dödat honom nån gång de senaste 28 åren. Då kanske hon hade gått fri.
Jag förstår det inte.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30 31
<<< December 2020 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards