Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 26 februari 2022

Av Pink Ozzy - 26 februari 2022 20:00

Kommer information om att de ryska soldaterna inte gör de framsteg som Putin hoppats på. Ukrainarna är tuffa. De ryska soldaterna tycks inte heller veta vad de håller på med. En del tror att det är en övning bara.
Risken är väl stor att Putin till slut får som han vill, men till vilket pris? Vill han verkligen ta över ett sönderskjuten land? Vill han verkligen stå helt ensam . Han blir en paria på jorden som ingen vill göra affärer med. Inga ryssar kommer att få tävla och inga idrottare vill åka till Ryssland. Sen kostar ju själva kriget ofantliga pengar. Undrar hur och OM Putin tänker.

Av Pink Ozzy - 26 februari 2022 11:09

Jag lever upp och blir glad när jag tittar ut och ser bara sol överallt. Behöver mycket sol ny som världen ser ut.
Det är bara så trist att länder som t ex Kina stöder Ryssland. Ja, det finns fler men Kina är en stormakt och borde passa på tillfället att närma sig väst. Men tyvärr tycks inte kineserna ser sin chans.
Men tillbaka till solen. Ska väl ta mig ut till förrådet/verkstan en stund och plantera om de sista blommorna som stått där över vintern. Sen får jag börja med blommorna som står på övervåningen. Där har vi det svalare för blommornas skull och numera är ett våningsplan vi inte använder längre. Men det är bra för blommor och plantor.
Hurra för solen.

Av Pink Ozzy - 26 februari 2022 00:03

Nu är klockan midnatt och jag har inte sett annat än hjärnspöken. Nåja, de besvärar inte mig. Men jag har "spöken" så det räcker. T ex ringde jag min s k mor idag. Ja, vi har nog inte hört av speciellt mycket dom senaste 30 åren, men jag tar inte åt mig av det. Jag har försökt....

Saken är den att hon har ljugit för mig så jag inte vet vad som är sant och inte. Men nu undrar jag allvarligt om jag inte ska åka dit för att inte få reda på sanningen, om den någonsin går att få fram den. Hur var mina första 5-6 åren? Jag vet inget om dom. Frågan är om  jag förträngt det eller om de inte funnits. Jag ser bara enstaka mosaikbilder och stora delar av hela mosaiken fattas. 

min s k mor har en åsikt och min salige pappa säkert en annan. Visst, han har nog ställt till hen hel del, men det gick inte direkt ut över oss barn. <inte vad jag minns. jag minns dock en hel del från ca 4 år, men aldrig att min pappa var taskig mot mig och min lillebror. Jag minns inte ett enda slag. Ändå får man höra både det ena nu efter 60 år.

Hur fan får man reda på sanningen när ena parten är död? Jag är barn till dessa personer, även om jag numera är gammal. Men vad gör jag ????? Ge mig råd snälla !!!!




'

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards