Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 21 februari 2024

Av Pink Ozzy - Onsdag 21 feb 10:00

Finns tydligen en tjej som rör sig i Tik-tokkretsar och som heter Isa Östling. Hen är en d k Tik-Tokprofil. Jag vet inte det eftersom jag inte har Tik-Tok. 

Hur som helst påstår några knäppskallar att hen är transperson och vill på så sätt smutskasta hen. Ren smutskastar. Finns det inga lagar för Ludvig Roselius Bäckman, en 23- årig snorunge på Tik-Tok. Det är så jävla lågt att inte folk få vara som de vill. Om hen nu är trans så accepterar fullvuxna män detta faktum. Men Bäckström är ju bara 23 år.......

Det är så respektlöst så det finns inte. Låt Isa vara ifred. Det finns mängder av Isor i samhället. Vad har de gjort Bäckström? Nej du grabben, släng dig i väggen. Jag har förresten hört att de som slår ner på HBTQ-folk har det svårt med potensen och att få till det ordentligt med tjejer. Så nu vet alla det också

. Ni som har Tik-Tok kan ju sprida det där.

Av Pink Ozzy - Onsdag 21 feb 09:34

Runar Sörgaard rycks vara ett riktigt svin. Utger sig för att vara pastor mm och då stjäl han från de gamla. Lägger man därtill hans tidigare brott så är han i mina ögon ett riktigt svin och bluffmakare. Det är nog dags att sätta dit honom på riktigt för de pengar han sägs ha stulit nu. Vid tidigare dom gjorde han lite som han ville. Visserligen fick han påvackning med 25 dagar, men det är för lite. Gör klart redan under rättegången att han får x år i fängelse och dessutom 1 dags påbackning för minsta fel hsn begår och att dessa ökar gör var gång han vägrar lyda. Sen ska det väl vara själva fan om inte pastorjäveln lär sig lyda order och göra det som ålagts honom. Skicka honom till Norge när straffet är avtjänat. Hur fan kunde Carola stå ut med honom i 10 år?

Av Pink Ozzy - Onsdag 21 feb 09:13

Idag ska jag ta det lugnt. Det har varit lite mycket ett tag nu. Det blir lite arbete med mitt senaste pussel, läsa mina nya böcker från bokrean och sen går jag nog lite ut i förrådet och fortsätter med min städkampanj. Sen får vi se om kroppen vill mer. Skulle vilja göra mycket mer, men min kropp orkar inte. Tyvärr.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
<<< Februari 2024 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards