Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 5 juli 2022

Av Pink Ozzy - 5 juli 2022 10:14

Nu både skjuts och masskjuts det lite varstans. Men det räcker nu. Att efteråt komma och säga att man haft ögonen på skytten håller inte längre. Sådana människor ska antingen hållas i förvar eller skickas till sitt hemland. Vi ska inte vänta på ATT de skjuter, vi ska visa ut dessa kriminella element. Det ska även gälla barn som föds här av utländska föräldrar. Ja, jag vet att det inte finns något lagrum för detta, men skaffa det då. Eller ska fler människor dödas av galningar?
Vi har många goda och snälla invandrare. Det är inte dem jag vill åt. De går mer än gärna stanna. Det är den ruttna frukten som måste bort NU.

Av Pink Ozzy - 5 juli 2022 09:34

Återigen står Ulf Kristersson i Almedalen och återigen säger han osanningar och rena lögner. Hur kan man rösta på nån som inte talar sanning?
Vi kan ta några exempel.
Han säger att det röda blocket vill införa fastighetsskatt. Det har ju sossarna inte ens antydd. Men tanken är bra så länge msn undantag hus under t ex 5 miljoner.
Sen kommer hans eviga "vi kommer INTE att höja några skatter". Det är lögn och förbannad dikt. Istället för skatt blir det avgifter. Skillnaden är att avgifter träffar låginkomsttagare betydligt hårdare än skatt. Men resultatet blir i stort detsamma, kulorna måste in. Eller hur har Lill-Uffe tänkt att lösa vård , skola, äldrevård, vägar, järnvägar , polis, räddningstjänst och mycket annat.
Mindre skatt är mindre pengar i statens kassa. Mindre pengar i statens kassa är Mindre pengar till det jag räknat upp ovan.
Jo just det, han vill ju spara på FÖRSVARET!?!? Något som Moderaterna alltid velat utöka. Hur hänger det ihop? Men vad det gäller moderaterna ska man inte förvånas över något. Det är ju t ex inte så många år sedan som Moderaterna inte ville ta i SD med tång. Men det går nu. Verkar som om Lill-Uffe vänder kappan efter vinden.
Och sedan hans eviga tal som aldrig är med sanningen överensstämmande. Han älskar att svartmåla andra partier och ljuger om sitt eget.
Så vad du än gör tänk dig för innan du ger din röst till Moderaterna.

#almedalen #ulfkristersson #inganyaskatter #ingaskattehöjningar #försvaret #fastighetsskatt #låginkomsttagare #ingenrösttillmoderaterna

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards