Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 21 juli 2022

Av Pink Ozzy - 21 juli 2022 17:10

Det här visar att Moderaterna och Sverigedemokraterna är i princip samma parti. De angriper bara migrationen på olika sätt. Självfallet ska folk som kommer hit jobba. Problemet är att svenskarna ogärna anställer folk som heter Muhammed eller något annat utländskt. Det finns många inflyttade som vill och kan jobba, men svensken är misstänksam och feg.
Jag har sedan 70-talet arbetat för inflyttade, jobba med dom, de har jobbat åt mig och det har gått mycket bra i regel. Inte fler problem än med svenskar.
Så Ulf Kristersson kan slänga sig och sitt falska flin i väggen.

#ulfkristersson #moderatern #sverigedemokrater #invandrare #jobb #fegaarbetsgivare #geinvandrarearbete

Av Pink Ozzy - 21 juli 2022 15:59

Jag är ingen golfare, men tittar emellanåt på resultat och liknande. Just nu är det ett himla liv inom golfen angående Henrik Stensson eftersom han går över till LIV-touren. Det är tydligen en utbrytargrupp från PGA som har fått råda fritt under många år. Stensson blev omgående av med kaptenskapet för Europalaget i golf.
Men jag förstår honom. Han får tydligen 550 miljoner. Därtill lär det väl komma reklampengar och prispengar. Skulle gjort precis likadant.
MEN, jag förstår inte att de arabländer som står för kulorna. Vore det inte bättre att ge mat åt alla fattiga på jorden? Att betala någon så mycket bara för att slå på en boll i ca 70 gånger per dag är egentligen inte klokt. Något som nog Henrik Stensson fullständigt skiter i.

#henrikstensson #liv #pga #golf #pengar #vansinne

Av Pink Ozzy - 21 juli 2022 09:32

Just nu pågår friidrotts-VM i amerikanska Eugene. Frågan är för vem? För åskådarna runt om i världen och/eller för friidrottarna? Självfallet måste svaret bli FÖR BÅDA. Men så tycks det inte vara. Jag var själv på VM i Göteborg för drygt 25 år sedan och minns det som igår. Inte bara spelen, som jag hade förmånen att se på under 2 soliga dagar utan också festen på kvällen. Jag var där under lördagskvällen och natten. Inget bråk nånstans utan bara stora leenden på hela avenyn. Till slut var vi så många så t o m spårvagnsförarna gav upp sina blåvita åkdon. Det gick inte att köra mer för det var glada människor precis överallt.
Men åter till Eugene. Tydligen är det så att ingen på orten vet att det ens pågår ett VM och det lilla stadion är inte ens fullt. I natt var väl den lilla arenan inte en kvartsfinal.
Men värst har idrottarna det. De sover i studentkorridorer på enkla sängar med delad dusch och toalett. I denna värme som råder där saknas t o m AC ! Det är en stor skam att dagens stora idrottare tvingas vara på sådana förlängningar i tron att de senare ska kunna prestera på toppnivå.
Så svaret på min fråga är väl att detta VM måste vara för oss som ligger skönt i våra fåtöljer med påslagen AC och ser på TV. Tävlingarna är i varje fall inte för idrottarna som tvingas leva som fängelsekunder. Detta är en stor skam för friidrottsvärlden att det fortfarande 2022 förekommer mutkolvar som lägger tävlingar där de kan fylla sina egna fickor mest.

#friidritts-VM #eugene #förläggningar #gemensamtoalett #gemensamdusch #ingenac #mutkolvar #göteborg

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards