Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 13 juli 2022

Av Pink Ozzy - 13 juli 2022 12:42

En kvinna råkade få in en humla i musen....

En kvinna låg på stranden vid nakenbadet och solade. Helt plötsligt så kom en humla flygandes och råkade flyga in i musen på kvinnan. Det var ganska obehagligt att ha den surrandes där inne så hon gick till doktor Frisk för att få hjälp med att få ut den. Doktorn blev mycket konfunderad, han hade aldrig stött på något liknande fall tidigare. Han sade till kvinnan: Be din man ta en burk honung och ta smörj in sitt organ med,så ska den nog komma ut.
Kvinnan sa: jag har ingen man.
Doktorn svarade:
? Kom tillbaka i morgon så skall jag försöka fundera ut ett sätt att få ut humlan.
Nästa dag kom kvinnan tillbaka. Doktorn bad henne att klä av sig och lägga sig på britsen. Sedan tog han fram en burk honung, tog av sig sina kläder och drog fram sin pitt och smorde på en klick honung på ollonet. Han förklarade för kvinnan att han skulle försöka locka ut humlan genom att föra in sitt organ i musen på henne och på det viset hoppas att humlan skulle lockas ut med hjälp av honungen. Han stoppade långsamt in sitt organ och drog långsamt ut det, men ingen humla syntes till. Doktorn gjorde likadant igen, men med samma resultat. Doktorn fortsatte envist, men resultatet blev det samma, humlan stannade kvar inne i där inne. Då plötsligt satte läkaren igång med ett jävla högt tempo. Kvinnan blev orolig och frågade:
? Men. . . vad gör doktorn?
? Jag har ändrat taktik, sa doktor Frisk flåsande. Jag skjuter den jäveln.

Av Pink Ozzy - 13 juli 2022 10:07

Glöm allt prat om klimatkompensera kommer OM och NÄR. Klimatkompensera är redan här och jag undrar om vi kan backa bandet om inte mycket stränga lagar tillämpas. Men det är ingen politiker i bananrepubliken Sverige som vågar det. Inte i något annat land heller.
Se hur det är i södra Europa där man säger att det är den varmaste och torraste sommaren på 1200 år! Floden Po i Italien har väl aldrig varit så låg som nu och redan är 1/3-del av Italiens (läs Europas) risskörd förstörd.
För att kunna vända skutan, om det nu går, så får man nog skippa alla fartvidunder som drar över 0,5 liter . Sen är frågan om elbilar är lösningen. Hur mycket el drar en bil och hur mycket klimat förstörs på det sättet. Vi bör se över varenda liten grej vi tar oss till. Är det t ex vettigt att köra cykeltävlingar? Cykla är ju inte farlig, men på t ex Tour de France har de ju mängder av följesedlar som puttrar med. Dessutom helikoptrar och motorcyklar. Ja, nu skrattar du men verkligheten kommer rätt snart ikapp även de som nu skrattar.
Vi lär nog förändra vår livsstil i grunden om våra barnbarn ska överleva. Och för att det ska ske kommer självklara saker inte att existera längre. Det är bara att vänja sig redan nu.
Alternativet är en död planet om inte allt var många år. Kanske 150-300. Speciellt om vi påskyndar allt med ohämmat konsumtion och krig.

#klimat #klimathot #endödplanet

Av Pink Ozzy - 13 juli 2022 09:51

Läser att flera tjejer i fotbollslandslaget fått skit i de sociala medierna för att de inte är heterosexuella. Men vad har folk med det att göra? Det är deras rättighet att vara vad de vill så länge de inte rör barn under 15 år eller ägnar sig åt annan kriminell verksamhet och det gör de ju inte.
Det här är fotbollskvinnor av yppersta klass och ska inte behöva ta skit. Om de vill leva med en annan tjej så är det helt och hållet deras egen sak.
I mina ögon är det kanontjejer som spelar fotboll. Vad de gör och vem de gör det med är inte min eller din sak. Så sluta skriva skit på nätet om våra fantastiska fotbollstjejer.

#damlandslaget #fotboll #hbtq #lesbiska #derasensak #fantastiskatjejer #hatarnättroll #tjejertaingetskit

Av Pink Ozzy - 13 juli 2022 09:24

Ett av mina barnbarn, en glad 9-åring, har under året mer och mer älskat Hammarby. En dag frågade han om jag inte hade ett Hammarbymärke i tyg. Jag råkade ha ett som han fick. Det syddes direkt fast på en T-shirt. Med den har han sedan dess stolt visat upp sig.
Nu fick han se Hammarby mot Göteborg och är helt lycklig när Bajen vann med 3-0.
Så ku bestämde jag mig för att göra honom ännu lyckligare och ta med honom till Söderstadion (ja, inte fan e re Tele2 arena).
När väl biljetterna var köpta så ringde jag honom och han nästan tappade rösten. Han blev helt salig. Så nu ska vi en dag framöver se på fotboll igen. På den tiden jag bodde i och kring Stockholm var jag jämt på matcherna kring mitten av 70-talet och en bit framåt. Men p g a avståndet har jag inte varit på nya Söderstadion ännu. Så det är ju på tiden.

#hammarby #hammarbyfotboll #söderstadion #tele2arena #bajenelagetfotbollevårtspel #justidaejastark #justidagärjagstark

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards