Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 14 juli 2022

Av Pink Ozzy - 14 juli 2022 16:11

Numera är det minst en skjutning eller knivskärning per dag. Vad gör man? Ja inte tycks det vara mycket eftersom våldet ökar. Här måste ju polisen få de pengar de behöver och även gå utanför ramarna. Det måste ju bli ett slut på det här vansinnet.
Får inte polisen pengar och man satsar inte så ställ alla våldsbenägna på Gärdet i Stockholm och låt dom skjuta ner varandra. Då slipper vi problemet och polisen kan fortsätta att fika och äta munkar.

#våld #skjutningar #polisen #pengar #görnågotnu

Av Pink Ozzy - 14 juli 2022 10:15

Kosovare Asllani är förbannad på allt och alla. Schweiz, domaren, det egna laget. Verkar som om Asllani var den ende spelaren som var bra.
Jag gillar Asllani verkligen. Det gör jag. Men ibland borde hon knipa käft. Hon kan inte klaga på Schweiz. De spelar som de anser att det krävs mot Sverige. De spelar visserligen lite fult emellanåt, men det gör Sverige också . Men det är domarens sak att sköta den saken och där har Asllani rätt. Domaren var helkass. Mot slutet dömde hon bara för dödsfall som det verkade.
Men hon ska vara försiktig med att klaga på sitt eget lag. Hon ingår i laget och var inte ett dugg bättre än de övriga. Själv tycker jag hon borde ha 2 av fem. Å andra sidan skulle inte nån annan ha så mycket mer heller. Det var en usel insats där man kom till straffområdet och inget mer.
Sverige har höjts till skyarna innan mästerskapet och framhävts som guldfavorit. Men med detta spel blir det inte ens semifinal.

#fotbollsem #asllani #sverige #damfotboll #domare #schweiz #sverigeärintebättre #ingensvenskfinal #spelafotboll

Av Pink Ozzy - 14 juli 2022 10:01

Idag kom de senaste inflationssiffrorna och de visa 8,5%. Och nu kommer den svenska högern att svinga sina nävar. Kristersson svingar mest och högst och kommer att anklaga regeringen för att ha misskött finanserna. Fel, fel, fel. De har under ett antal år betalat av på statsskulden så vi inte behöver betala så mycket ränta framöver när nu räntorna stiger.
Dessutom har drivmedel stigit med nästan 55% i år. Inte mycket regeringen kan göra något åt. Det finns nån enstaka skattekrona man kan sänka i s f, men sen säger EU stopp. Så där kan inte regeringen göra så mycket mer.
Elen har gått upp med nästan 40%. Där borde man kunna införa en annan form av taxa. På något sätt borde man per kommun eller län införa en elavgift i förhållande till hur mycket el man bidrar till och hur hur många invånare man är. Det ska inte vara möjligt att t e x neka vindkraft flr att det minskar någons fria havsutsikt.
Resterande höjningar ligger på 12% och neråt och är till viss del orsakat av just drivmedels och elpriserna. Men jag tror också att flera företag tar höjd med några extraprocent, nu när de har chansen.
Så låt er inte luras av det blåbruna blocket. Skyll på Putin. Allt är hans fel.

#inflation #drivmedel #el #vinkraft #moderaterna #regeringen #ulfkristersson #varkritisk

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards