Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 5 juni 2022

Av Pink Ozzy - 5 juni 2022 23:18

Partiledardebatt i TV 4 innebär att man måste vara lite påläst själv för att förstå de lögner och avsiktliga felsägningar som förekommer. Ska ta 2 exempel.
Ebba Busch säger att det ha är kommit hit 100.000 illegala invandrare men en betoning att det är sossarnas fel. Men så är ju inte fallet. De illegala invandrarna har kommit undan för undan under många år. Att man inte gör fler interna kontroller inom Sveriges gränser beror på att man inte har pengar till det också. Ingen vill ju idag betala nån skatt.
Sen kommer Åkesson att det kommer hit 100.000-tals invandrare som vill ta del av den svenska välfärden men inte bidrar till något. Återigen en avsiktlig felsägning och här ska jag ge dig 2 exempel. Har en vän som tog emot en kvinna från Ukraina. Hon var här ett tag, men har nu flyttat till Tyskland eftersom det var mycket förmånligare där. Det andra exemplet är att jag åkte buss och tåg och buss till ett sjukhus. Första bussen en utländsk förare. Tåget vet jag inte eftersom jag inte såg nån personal. Nästa buss hade en invandrad förare. Klev av och gick in till sjukhuset. På vägen in gick jag förbi ett antal taxibilar. Alla såg ut som invandrare. Väl inne på sjukhuset såg jag flera städare. Alla med utländsk bakgrund. Kom in till en invandrad läkare och sen 2 sjuksköterskor med utländsk bakgrund som tog diverse prover. Efter sjukhusbesök gick jag till ett apotek där jag bara såg personal med utländsk bakgrund. På hemvägen var det återigen bussförare med utländsk bakgrund.
Så Åkesson, lägg ner skitsnacket om att invandrare inte bidrar till vår välfärd. Dessutom är bussförare och städare jobb som svenskar inte vill ha.

#partiledardebatt #jimmieåkesson #ebbabusch #ljuger #invandring #ukraina #tyskland #bidrartillvälfärden

Av Pink Ozzy - 5 juni 2022 12:22

Först var det väl en sosse och sen en moderat som sprang på bordell. Det som är lite underligt är att äckelgubbarna har så dåligt minne. Ingen tycks ju komma ihåg att dom varit där.
Då undrar jag varför dom betalar dyra pengar för något man inte minns. Det är ju dom att köpa 2 flaskor whiskey och dricka dom snabbt. Då minns man inte heller något.
Skämt åsido. Fattar inte snubbarna att de gör sig bars löjliga när de säger så?
Och om de avgår är det ju bra. Då slipper ju vi betala för dom.

#dåligtminne #bordell #äckelgubbar

Av Pink Ozzy - 5 juni 2022 09:49

För det första gillar jag varken Camilla Läckberg eller Sigge Eklund eller hand poddkompis Alex Schulman.
Anledningen är enkel. Camilla Läckberg skriver en massa böcker, vilket jag inte föraktar. Däremot vill hon gärna skryta om det, vilket jag föraktar.
Sen har vi paret Knäpp och Knäppare, d v s Sigge och Alex som slår ner på folk i sin podd för att själv stå i bättre dager...tror dom. I mina ögon är det 2 töntar som skriver en massa skit. Som nu om Camilla Läckberg. Det är ju rent tonårsbarnsligt att uttrycka sig så som Sigge Eklund gjort. Men det blir ju lätt då när man är en osäker s k man. Detsamma gäller Alex Schulman. 2 osäkra tonårsmän som nog troligen aldrig växer upp och skriver nåt förnuftigt.

#camillaläckberg #siggeeklund #alexschulman #tonårsmän

Av Pink Ozzy - 5 juni 2022 09:34

2015 kom Sahar och hennes familj till Sverige från Afghanistan. Familjen består förutom Sahar och hennes föräldrar även av en 16-årig syster och 2 bröder på 12 och 6 år. Detta är i s f en skam för Sverige om man utvisar familjen dit. Det är inte ett kvinnovärdigt land. Det är ett land där kvinnor måste gå med burka, inte får köra bil och bara vara ute om de t ex måste handla. Det har under senare år dessutom bara blivit värre för kvinnorna. Flickor får inte heller gå i skolan.
Är det dit Magdalena Andersson vill skicka familjen så kommer hon inte gå min röst i varje fall.

#sahar #utvisas #afghanistan #burka #magdalenaandersson #migrationsverket

Av Pink Ozzy - 5 juni 2022 09:22

Nu verkar det som om Putin och Erdogan kämpar om vem som beter sig som den störste idioten. Nu vill Erdogan även att Magdalena Andersson sparkar Peter Hultqvist för någon form av tal han skulle ha hållit för 10 år sedan. Kommer inte att ske.

Mr Erdogan, vilka ministrar Sverige utser ska ni fullständigt skita i. Ni har inte med det att göra. Det är endast en svensk angelägenhet. Att Sverige och Finland vill med i NATO är inte heller erbegen angelägenhet. Att köra med utpressning mot Sverige anstår sig inte om man är president i ett land och speciellt inte Turkiet som gasar ihjäl 5000 kurder.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards