Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 6 juni 2022

Av Pink Ozzy - 6 juni 2022 22:28

Vi har nog Sveriges sjukaste granne. Hen bor med en av hens föräldrar. Hen är ca 55ish. De tror att de kan göra vad de vill de ville från början bygga en mur mellan tomterna, fast vi hade en fin häck mellan oss. Det fick de nej på. Då sätter de upp ett sånt där vindskydd som de säljer lite här och var och består av flätade bräder. Det kunde jag inte förhindra eftersom de tog bort det över vintern och därmed inte var permanent.
Mellan skärmväggen de satt upp för x antal år sedan och deras garage finns en "barriär" på ca 1 meter. Där har de nu ställt en byggskiva. Tror de verkligen att jag är intresserat av att kolla när någon på snart 60 och nån på ca 80 ligger vid poolen som 2 sälar? I så fall misstar de sig.
Men det är väl som ordspråket säger "som man själv är dömer man andra" och hen är ortens mest nyfikna skvallerkärring. Nämner man namnet så får man direkt höra att hen är nyfiken. Det märker jag när jag går till dottern som bor precis mitt emot. Bara ca 25 meter allmänning skiljer dom åt. Så fort de har fest eller om vi går dit så står de helt öppet och glor. Fast man vinkar eller säger högt "vi har publik" så står de kvar. Jag har funderingar att moonar nästa gång de glor.

#nyfiknagrannar #sjuktnyfiknagrannar #sommansjälvärdömermanandra #skvallerkärring

Av Pink Ozzy - 6 juni 2022 22:13

Vad har vi för personal på våra fängelser egentligen. Här kommer det en liten frikyrkopastor och så klarar de inte att hantera honom. Han tycks tro att han är bättre än alla andra och står över alla. Är det ingen som kan tala om för honom att han gått från kändis till känd fängelsekund och inte ett dugg närmare Gud än någon annan på kåken.
Måste ju finnas några busar som kan läxa upp prellen när inte personalen tycks klarar det.

#runarsörgaard #fängelsekund #fängelsepersonal #sättsörgaard på plats

Av Pink Ozzy - 6 juni 2022 18:28

Vi vill verkligen inte ha in flera pajasar som Amineh Kakabaveh. Hon röstar MOT sin politiska tro vara gör att jävlas med regeringen. Det ställer henne i samma pajashörna som Åkesson. Två personer som inte tycks ha någon som helst förståelse och kunnande av politik.
Vi måste ändra lagarna så snart det bara går. Vi kan inte ha invandrare som tar med sig sitt politiska sätt till vår riksdag. Det räcker nu. Inte en invandrare i riksdagen som inte förbinder sig att följa sitt parti under hela mandatperioden. Det är ju löjligtxatt det kommer nån helt plötsligt och besitter mer makt än statsministern. Vi är bäl ingen jävla bananrepublik.

#pajasstämpel #aminehkakabaveh #politiskvilde #bananrepublik #ändralagennu #ingenrösträttförpolitiskavilda

Av Pink Ozzy - 6 juni 2022 10:20

Idag blir det en misstroendeförklaring mot Boris Johnson. Kan det vara så väl att han kastas ut från 10 Downing Street? Vi kan väl alltid hoppas att England fått nog av denne spritpajas.

#borisjohnsson #förtroendeomröstning

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards