Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 17 juni 2022

Av Pink Ozzy - 17 juni 2022 16:57

Flera män lurade in en funktionsnedsättning kvinna till en undanskymd plats i Malmö och våldtog henne. Vad fan är det med er? Ni kan inte kalla er män. Män våldtar inte, och absolut inte funktionsnedsatta kvinnor. Det är inget fel på funktionsnedsatta kvinnor. Det är fel på er jävla as.
Skärp er! Skulle jag veta vem nån av er är så vet de fan om jag inte klippte av snorren på er. Ni ska inte ha nån.
Alla kvinnor har rätt till sitt eget liv och får bestämma över sin egen kropp oavsett i vilket tillstånd de befinner sig. Lär och lyd.

Av Pink Ozzy - 17 juni 2022 16:15

Många har en sommarstuga eller kolonilott. Jag har ett hus på en perfekt tomt. I stort sätt är hela baksidan insynsskyddad vilket gör att man kan göra och gå hur man vill. Bara min supernyfikna granne kan se om hen vill.
Idag har jag hållit på i trädgården hela eftermiddagen och det blir nog lite till.
Ja på dryga 500 m² kan man bygga ett hus och ett garage och sen låter resten bli gräs eller grus. Hos mig finns det hus, garage, förråd, lite grus och plattor samt lite gräs.
Resten består av massor qv grönsaksland och blomland. Visst, det finns jobbiga dagar få allt känns som ett jobb, men för det mesta är det bara kul.
Frugan klippte gräset idag, men utan uppsamlare så jag fick gå efter med krattan. Sen skulle ärter och bondbönor bindas upp. Tog ett antal sticklingar från murgrönan ifall nån vill köpa dom.
Det roligaste idag var nog att lägga alla frön sen tidigare plus nyinköpta i olika små plastkorgar så jag nästa år vet precis när jag ska så vad. Längtar faktiskt lite till våren. Men ännu mer till sommaren. Det finns så enormt mycket som ska blomma och tas upp till man.
Nu tycker du säkert att jag är tokig. OK, få är jag det, men tillbringar gärna 3 timmar med att arbeta i trädgården än att bläddra i Facebook eller inte göra något alls.

#trädgård #murgröna #ärtor #kompost #gräs #grönsaksland

Av Pink Ozzy - 17 juni 2022 13:44

Mycket snack om pensionspengar hit och dit just nu. Men jag har funderat och undrar om hag tänker fel. De med lägst pension ska få 1000 kr. och sen ska det väl gå i nån trappa neråt. Men det är m a o de pensionärerna som har lägst pension som går mest. Det är också de pensionärer som i s f har högst bostadsbidrag och kanske även Socbidrag som får 1000-lappen. Men en höjd pension ska ju meddelas till dom som delar ut bostads och socbidrag. Det innebär väl då att dessa bidrag minskas. I s f är ju detta ett nollsummespel för de s k fattigpensionärer. Eller?

#pension #bostadsbidrag #socislbidrag #högrepension #nollsummespel

Av Pink Ozzy - 17 juni 2022 10:29

Vad har vi egentligen för rättssystem i Sverige? En person som kallar dig läkare tar död på tre personer och frias. Åter har advokaterna lyckats med orddribbleriet och fått en i mina ögon, brottsling fri. Det är det märkliga, inte bara i Sverige, att du med hjälp av en skarp advokat kan bli fri.
Du har fortfarande utfört handlingen och har fortfarande tagit död på flera personer, men frikänns p g a att advokaten hittar det förlösande ordet eller den förlösande meningen i de tjocka boken som kallas för Sveriges rikes lag. Det är för mig djup irriterande och för släkt och vänner smärtsamt när en brottsling (nota bene icke dömd) får gå fri p g a en felaktig skriven text.#macchiarini #lagtext

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards