Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 14 juni 2022

Av Pink Ozzy - 14 juni 2022 19:27

Det kom ett brev. Nåja, det var digitalt via Kivra. Ett företag hade begärt en kreditupplysning mig för att jag handlat för 1400 kr. Jag handlar rätt ofta från detta företag och de har alltid fått betalt i tid. Det är allt vanligare att företag tar kreditupplysning på mig trots att jag aldrig slarvar med nån betalning utan har en UC-score på dryga 90.
Vart vill jag komma egentligen kanske du frågar.
Jo, om de är så noga med mig varför skiter utlåningsföretag och banker i att kolla upp alla som vill ha snabblån? Tittar man på Lyxfällan så tycks det ju finnas hur många företag och banker som helst som villigt lånar ut pengar utan någon koll.
Dags att stämma i bäcken och låta dom företag och banker stå sitt kast vid utlåning utan kontroll. Alternativt så kollar dom upp folk som dom borde göra så att inte så många hamnar i skiten. Gör något NU så att inte så många hamnar i skuldfällan.

Av Pink Ozzy - 14 juni 2022 19:16

Nu har Ingves varit riksbankschef för länge. Han borde redan avgått när han sänkte räntan till minusränta. Nu sitter många i skiten med enorma skulder på sina hus och lägenheter. Men jag tror ändå att vi måste ta tjuren vid hornen och höja styrräntan till 5 %. Att en del får gå från hus och hem är ett måste. Samtidigt kommer bostadspriserna ner på jorden igen och vi kan göra ett omtag och starta om igen.
Det skulle visserligen innebära sänkta bostadspriser med kanske 15-20%, men vad blir alternativet? Inflation på 10% per år kanske 2 år är inget som vi blir glada av heller.

Av Pink Ozzy - 14 juni 2022 12:51

Det är något fundamentalt fel i ett land där en idiot till f d president kan framhålla att förra valet var riggad och därmed hetsar upp ett stort antal människor dom följer honom blint.
Men sådant händer i dagens USA. Trump ger sig inte trots att alla hans närmaste under valkampanjen har sagt att valet INTE var riggad. Men Trump verkar inte fatta det. Eller är det rent av så att han har fått för sig att bilda nån slags klan som ska älska och buga för honom? Nej, sätt in honom på anstalt för resten av sitt liv utan möjlighet att uttala sig. Han är en fara för USA och världsfreden.

#trump #farlig #riggatval #lögn #usa

Av Pink Ozzy - 14 juni 2022 11:00

Sverigedemokraterna klagar på allt och alla. De är dessutom med på att vi ska ha fler fängelser och hårdare straff. Men har de då också tagit med i beräkning att delar av deras väljare kommer att sitta där? Genom åren har de blivit av med en mängd medarbetare på olika sätt. Till övervägande del genom kriminell handling. Just ku är det två nya fall på tapeten.
En styckmördare !!!
En kvinna i högsta toppen som betalat stora delar av sin husrenovering svart. Detta på skattebetalarnas bekostnad. Den alltid lika påläste Robert Aschberg har kommit över dokument som bevisar detta. Han har också ett flertal gånger bett kvinnan att bemöta anklagelserna utan att få svar.
I Stängnäs sitter en från tid til annan, gruppledare som utger sig inneha yrken han inte har och även förnekar han 2 av sina barn. Vidare skriver han in ett stort antal felaktigheter i sitt CV till väljarna.
Och detta slödder ska sitta i riksdag, region och kommuner. Det äcklar mig. Hoppas de mister många väljare i år som förhoppningsvis får upp ögonen.

#sverigedemokrater #sverigedemokraterna #lögnare #mördare #svartapengar #fifflare #robertaschberg #200sekunder

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards