Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 10 januari 2022

Av Pink Ozzy - 10 januari 2022 19:45

Idag kom det nya restriktioner. Ytterligare en ostskiva. Sånt räcker inte. Om krogen är öppen till 01 eller 23 är ju ingen större skillnad. De som är på krogen har ju blivit smittade ändå. Sen är det för mycket bör i s f skall/måste med påföljder.
Ta sen dessa masker. För det första har inte alla dom på sig och har de dom på sig sitter de ofta under näsan eller på hakan. Dessutom har nog många varit med om betydligt mer än max 4 timmar vilket rekommenderas.
Nej, stäng ner helt en kortare tid tills man ser att det vänder. Ta tex resor till Kanarieöarna . Covidfallen har ökad från ca 1500 till nästan 20000. Det är bara dom som sökt vård. Alla de som smittas och tar med sig smittan hem ska vi bara inte tala om.
Hela Coronahanteringen är en katastrof och studsar bara vidare från våg till våg. Osthyvelmodellen är totalt värdelös.

Av Pink Ozzy - 10 januari 2022 09:49

Har varit gift i snart 50 år. Innan dess var jag dock rätt vild på tjejer och hade många i mina tidiga tonåren mellan 13 och 18.
Nu efter ca 50 år har jag börjat leta upp dom och slår dom en signal. Eftersom tjejer gifter sig och byter namn är det rätt svårt, men har lyckats med dem jag varit med längst och som jag kommer ihåg namnrn på. Jag vill absolut inte ställa till det gör dom och deras partner. Jag vill i all välmening vara prata en stund och se om de haft ett bra liv. Alla jag ringt har varit väldigt positiva. Och vi har pratats vid flera gånger.
Bara 1 minns mig inte, vilket förbryllade mig eftersom hon betydde något särskild för mig. Men det visade sig några dagar senare att hon har MS och att det också slagit sig på minnet. Det är naturligt jättesorgligt. En annan har genomlidit ett flertal större operationer, men är glad och pigg.
Synd att så många tjejer fallit i glömska bara. Då menar jag inte utseende mm utan namnen. Jag minns inte alla namn tyvärr.
Men har du inget att göra så börja spana på Facebook och sen finns det nån sida där man lägger upp alla skolklasser i flera länder. Finns också en app som heter birthday och hitta.se. Det är lite jobb, men resultatet är kul. Har också hittat flera klasskompisar genom detta.
Lycka till.

Av Pink Ozzy - 10 januari 2022 09:26

Hör på nyheterna om nya forskningsrön. Om man sprutar in blod från en vältränad mus till en lat mus så blir den också vältränad.
Så nu ska jag köpa ett antal möss och stoppa in dom i ett löphjul tills dom är skitsnabba. Sen ska jag ta deras blir och spruta in i mig.
Resultatet borde ju bli en vältränad jag...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards