Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 16 januari 2022

Av Pink Ozzy - 16 januari 2022 19:49

Eftersom det har under en tid varit populärt att skapa politiska poänger om skjutningar och gängkriminalitet har främst Ulf Kristersson och de övriga blåbruna gått ut stenhårt med att anklaga sossarna på brister.
Nu visar det sig dock att självskadebeteende bland unga killar är 4 gånger vanligare än skjutningarna. Sen ska vi bara inte tala om självmorden per år. Vad tänker Moderaterna och det övriga blåbruna gänget göra åt det? Jag tror att de snart kommer att skylla på sossarna i det fallet också. Detta trots att detta beror på helt andra faktorer. Lös dom du Lill-Uffe. Sluta gnäll på sossarna utan kom med lösningar.

#Självskador #självskadebeteende #Moderaterna #ulfkristetsson #skjutningar #tadittansvarulfkristersson

Av Pink Ozzy - 16 januari 2022 17:34

Just nu sitter en maktgalen president i Ryssland, en halvsenil president i USA, en lögnaktig, tokig f d president i USA och en festande ledare i 10 Downing Street.
Därtill kan vi lägga en kåt kung som bor i Tyskland i s f sitt eget land, en helgalen ledare i Nordkorea ochven rätt dmart men farlig ledare i Kina.
Förstår vart jag vill komma? Jo, världen håller på att bli galen. Det här kommer inte att gå bra. Putin får i nuläget göra lite sombhan vill. USA har ju ingen potens president och han som anser dig vara en potent president är tokig han också. Det gör att det ju inte finns morgon enande kraft i väst. Eller tänker ni på den evigt festande majskolvar från England. Knappast.
Utöver alltihopa svävar dessutom både pandemin och klimathotet.
Det här kan gå åt helvete om det vill sig illa.
Riktigt jävla illa. För oss alla. Om inte dessa toppar besinner sig och drar sina hot tillbaka.

Av Pink Ozzy - 16 januari 2022 11:53

Bra att det engelska hovet inte mörkar Andrews förehavanden. Sådana svin ska inte få gå fria och ostraffad. Nu tappar han sina kungliga och militära titlar. Det måste svinga ordentligt i skinnet på den f d prinsen.
Men det är rätt att även kungligheter och andra kändisar får veta att våldtäkt o l inte är tillåtet.

Av Pink Ozzy - 16 januari 2022 10:04

Thailands kung lever inte som andra kungar i sitt eget land. Nej han lever i lyx och överflöd mestadels i Tyskland. Där har lever han med fru, extraarbete, konkubiner och annat löst folk. Han har även livvakter och annat folk som lagar mat, städar mm.
Ett riktigt snuskigt lyxliv m a o. Detta samtidigt som många thailändare inte har mat för dagen.
Varför kastar inte Tyskland ut horbocken . Skicka hem honom och tala om för alla hur han egentligen lever. Då skulle han nog inte leva så länge till.

Av Pink Ozzy - 16 januari 2022 09:59

Läste för någon dag sedan om helt galna köp av diverse saker. Skor för miljoner , tavlor för 100-tals miljoner, tårtor med guld för miljoner o s v. Det var mängder av mer eller mindre gamla saker som såldes för sanslösa pengar. De som går pengarna omsätter de oftast till nya "fynd". Med andra ord så är det döda pengar. Pengar dom inte gör någon nytta och skapar inga arbetstillfällen eller mat i mun för någon. Möjligen auktionsutroparen.
Här finns det verkligen pengar att hämta för att mätta hungriga munnar. Problemet ör bara det stt det tyvärr är ogenomförbart. Skulle t ex Sverige införa en lyxskatt så flyttas ju bara auktionerna nån annanstans .
Ken visst är det galet att nån tavla eller några skor som nån har haft på dig på 40-talet och kostar miljoner ska ligga i ett kassaskåp och bara jäsa till sig i s f att föda människor. Tyvärr omöjligt att styra eller görs något åt, men tänk vad dessa pengar skulle kunna görs istället...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards