Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juni 2022

Av Pink Ozzy - 11 juni 2022 13:20

Det är bara 3 månader kvar till valet och det finns nog många som borde intressera sig för vad de olika partierna vill genomföra.
Redan innan valet har 6 partier av 7 sagt nej till 1000 kr mer för pensionärerna. Bara det borde ju diskvalificera 6 partier. Men moderaterna tycks inte vara utan pengar utan kan lägga 400 miljarder på försvaret. Dessa miljarder går till företagare som tillverkar svindyra detaljer till försvaret. Det är tydligen bättre än att pensionärer får pengar till mat. Man har räknar ut att maten ökar med 12% i år. En pensionär som äter för 2000 betalar m a o nästan 250 kr mer i månaden bara på mat. Sen tillkommer drivmedel, hyra och annat som har höjts och snabbt är vi uppe i 1000 kr. Nåja, vi får väl hoppas att tillräckligt många kommer ihåg detta i september.
Liberalerna han också fetglömma min röst. En mörk partiledare som plötsligt bryter ett ingången avtal och lirar sig med Sveridemokraterna är inget att lita på, även om partiledaren bytts ut.
Än så länge står dock Lööf stadigt på jorden.
Vilket inte Åkesson gör. Varje gång han öppnar munnen i något sammanhang ljuger han rakt ut. Verkar som om han är dåligt påläst i nåde nutid och historia.
Sen har vi ju språkrören. Jag säger det nu och jag gar sagt det tidigare. Det går inte att ha 2 kockar. Det blir en sämre soppa. Sluta med detta förlegade system och skaffa er en partiledare. Folk vill hänga upp ett parti på någon och inte på 2 och folket vet inte hur de ska uppfatta det.
Nåja, jag lär nog ha möjlighet att återkomma i ämnet.
# socialdemokraterna #vänsterpartiet #centerpartiet #lööf #liberalerna #pehrsson #modersterna #sverigedemokraterna #åkesson #språkrör #miljöpartiet #val2022

Av Pink Ozzy - 10 juni 2022 11:15

Nu slår Femman ett nytt bottenrekord i smaklöshet för att få bra tittarsiffror. Men frågan är hur många avsnitt det tar innan normalt folk ledsnar över exhibitionister som älskar att visa sina tatuerade kroppar, kukar och rakade fittor. Jag snabbspolade mig igenom första programmet och har redan tröttnat. Den som ser alla program i serien behöver nog hjälp.

Av Pink Ozzy - 10 juni 2022 11:03

Jag tillhör trädgårdsälskarna, även om det med åren frestar på. Har redan köpt ca 40 fröpåsar för nästa år! Just i år växer det så det knakar. Vi har sommarvatten som vi betalar en fast summa för varje år och får sedan använda så mycket vi vill. Men just nu regnar det ju rätt ofta så jag har inte behövt vattna så mycket utom alla krukor.
Men när jag gick runt igår funderade jag lite på växternas olika växtkraft. Har en sorts potatis som har ca halvmeterlång blast och rödbetornas blast är bara ca 5 cm. Märkligt hur olika vår jord är. Allt blev ju lite sent i år p g a frostrisken, men nu är allt i jorden och vi har redan skördat en del dill ,sallad och rädisor.
Men så har vi ju mördarsniglarna. Jag försöker att minska dom dels genom att gå över gräsmattan och klippa dom jag ser och sedan tar jag enliterstetror från mjölk. Jag har i lite snigelgift och ca 1 dl starköl. De känner öllukten och söker sig dit. Sen dricker dom sig fulla och dör. Fungerar ganska bra.
Så är det hos mig fär det blommar i stort sätt nånstans från februari till januari.

#trädgård #växer #mördarsniglar #trädgårdsälskare #frö

Av Pink Ozzy - 9 juni 2022 16:15

Nu varslar SAS piloter om strejk. Vilka idioter. Har dom inte hört att SAS inte har ett korvöre och att Sverige och kanske även Danmark inte kommer att skjuta till mer pengar. Risken/chansen finns att några kineser tar över och då kommer de nog visar vem som bestämmer över vilka som överhuvudtaget går vara kvar på bolaget. Ska de spara 7 5 miljarder så kommer nog en hel del att sparkas. Det är slut med sötebrödsdagar för SAS anställda.

#sas #strejk #vansinne #kineser #konkursnära

Av Pink Ozzy - 8 juni 2022 13:20

Sossen Jörgen Hellman som också är riksdagsman var skriven i ett fallgärdigt hus utan toalett, dusch eller diskmöjligheter . För det fick han ut 699000 kr av våra intjänade skattepengar.
Allt detta framkom genom uppdrag granskning. Och så snart det var ute så ändrade han sin bostadsadress. Märkligt.
Sen är han så fräck att han skriver på Facebook att han inte tagit ut någon ersättning han inte har rätt till. Vilken lögn.
Men nu avgår han med omedelbar verkan eftersom han anser att hans närvaro skadar partiet. En lögn igen. Han har slla gånger fått sparken. Men har han suttit i minsta mandatperioder får han ju statlig ersättning till pensionen. Så honom lär det ju inte gå någon nöd på. Och eftersom han inte jobbar i riksdagen längre kommer han med all säkerhet låta huset i Lilla Edet förfalla eller sälja. Ska vi aldrig få renhåriga politiker som inte utnyttjar systemet eller går på horhus ?

#jörgenhellman #socialdemokraterna #lillaedet #folkbokörd #politikersomutnyttjarsystemet

Av Pink Ozzy - 7 juni 2022 13:25

Är väl kanske gammalmodig, men läser till min förfäran att det finns kvinnor som skönhetsopererar sina underliv! Jag förstår inte varför. På den tiden jag var vild och galen träffade jag en hel del tjejer, men de måste sett annorlunda ut på den tiden. De var fina allihop. Har dock tittat på nåt program på 11an och där visas det i ett dejtingprogram upp fittor och så hänger det ut en del. Sånt fanns det nog inte på min tid.
Men jag förstår ärligt talat inte vitsen med det hela. Att förstöra sitt underliv bara för att man tror det ser finare ut efteråt. Det finns nog 100-tals fittor som nästan ser likadana ut. Skiljer sig lite här och där men vad gör det? Så länge de är rena, fräscha och luktar gott så räcker väl det. I varje fall för mig som i snart 50 år haft samma fräsching .
Nej skärp er tjejer. Finns det nån kille därute som tycker du ska göra om dig här eller där så be honom fara åt pipsvängen.

#kvinnor #underlivsoperation #stoppaunderlivsoperationer

Av Pink Ozzy - 6 juni 2022 22:28

Vi har nog Sveriges sjukaste granne. Hen bor med en av hens föräldrar. Hen är ca 55ish. De tror att de kan göra vad de vill de ville från början bygga en mur mellan tomterna, fast vi hade en fin häck mellan oss. Det fick de nej på. Då sätter de upp ett sånt där vindskydd som de säljer lite här och var och består av flätade bräder. Det kunde jag inte förhindra eftersom de tog bort det över vintern och därmed inte var permanent.
Mellan skärmväggen de satt upp för x antal år sedan och deras garage finns en "barriär" på ca 1 meter. Där har de nu ställt en byggskiva. Tror de verkligen att jag är intresserat av att kolla när någon på snart 60 och nån på ca 80 ligger vid poolen som 2 sälar? I så fall misstar de sig.
Men det är väl som ordspråket säger "som man själv är dömer man andra" och hen är ortens mest nyfikna skvallerkärring. Nämner man namnet så får man direkt höra att hen är nyfiken. Det märker jag när jag går till dottern som bor precis mitt emot. Bara ca 25 meter allmänning skiljer dom åt. Så fort de har fest eller om vi går dit så står de helt öppet och glor. Fast man vinkar eller säger högt "vi har publik" så står de kvar. Jag har funderingar att moonar nästa gång de glor.

#nyfiknagrannar #sjuktnyfiknagrannar #sommansjälvärdömermanandra #skvallerkärring

Av Pink Ozzy - 6 juni 2022 22:13

Vad har vi för personal på våra fängelser egentligen. Här kommer det en liten frikyrkopastor och så klarar de inte att hantera honom. Han tycks tro att han är bättre än alla andra och står över alla. Är det ingen som kan tala om för honom att han gått från kändis till känd fängelsekund och inte ett dugg närmare Gud än någon annan på kåken.
Måste ju finnas några busar som kan läxa upp prellen när inte personalen tycks klarar det.

#runarsörgaard #fängelsekund #fängelsepersonal #sättsörgaard på plats

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards