Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juli 2022

Av Pink Ozzy - 16 juli 2022 10:57

Nu har friidrotts-VM börjat och Sverige har genom Perseus Karlström redan fått ett brons. Tror nästan han kan ta en medalj till om foten blir hel och motivation finns. Fanny Roos och en ny stjärna som jag inte minns namnet på har gått vidare till final. Precis som Montler. 

Vad har vi kvar senare? Ska jag vara ärlig har jag inte koll på all friidrott. Men Stål bara MÅSTE ta en medalj. Vilken valör är jag dock osäker på. Mondo Duplantis är väl det säkraste guldet om inte ett under inträffar. 

Men därefter vet jag inte vem som skulle kunna ta medalj. Så mitt tills blir 4 medaljer. Om jag nu har missat någon stjärna ber jag om ursäkt. Men då blir det en glad överraskning.

Heja Sverige


#Sverige #friidrotts-vm #Stål #mondo #duplantis #guld #stavhopp #kula #montler #längdhopp #Perseuskarlström #brons

Av Pink Ozzy - 16 juli 2022 10:43

En person i USA stannade inte för polis vid uppmaning p g a en trafikförseelse utan körde vidare. Något som inte är så smart i o f s. Åtta polisen starta en jakt. Efter ett tag lämnade föraren bilen och sprang iväg. Polisen sprang efter och öppnade eld. Vid obduktion visade det sig att poliserna hade skjutit 46 skott mot den obeväpnade Jayland Walker. Inga laddade vapen hittades i hans bil. 

Detta är varken försvar eller polisarbete. Detta är MORD. Dessa 8 måste därför dömas till mord. Jayland Walker gjorde fel som inte stannade. Visst. Men det finns ingen som helst anledning att skjuta ihjäl en människa med 46 skott. 

# Jayland Walker #polis #46skott #usa #mord

Av Pink Ozzy - 16 juli 2022 10:38

Tyvärr showman, Din "kommentar" lägger jag inte ut. Det var ju inget annat än en annons till något som var ytterst suspekt. Så, Sorry. 

Jag vill gärna ha MÅNGA fler kommentarer, men de ska vara seriösa. nasistpropaganda och suspekta och förteckta affärsannonser tas bort. Alla andra tas med och besvaras. 

Av Pink Ozzy - 15 juli 2022 17:16

Ca 200 meter från oss exploderade något I ett hyreshus. Hyreshusets ytterdörr ska visst blåsts ur. Vi får väl göra vartefter om något mer har hänt. Känns lite ruggigt när det är så nära.

Av Pink Ozzy - 14 juli 2022 16:11

Numera är det minst en skjutning eller knivskärning per dag. Vad gör man? Ja inte tycks det vara mycket eftersom våldet ökar. Här måste ju polisen få de pengar de behöver och även gå utanför ramarna. Det måste ju bli ett slut på det här vansinnet.
Får inte polisen pengar och man satsar inte så ställ alla våldsbenägna på Gärdet i Stockholm och låt dom skjuta ner varandra. Då slipper vi problemet och polisen kan fortsätta att fika och äta munkar.

#våld #skjutningar #polisen #pengar #görnågotnu

Av Pink Ozzy - 14 juli 2022 10:15

Kosovare Asllani är förbannad på allt och alla. Schweiz, domaren, det egna laget. Verkar som om Asllani var den ende spelaren som var bra.
Jag gillar Asllani verkligen. Det gör jag. Men ibland borde hon knipa käft. Hon kan inte klaga på Schweiz. De spelar som de anser att det krävs mot Sverige. De spelar visserligen lite fult emellanåt, men det gör Sverige också . Men det är domarens sak att sköta den saken och där har Asllani rätt. Domaren var helkass. Mot slutet dömde hon bara för dödsfall som det verkade.
Men hon ska vara försiktig med att klaga på sitt eget lag. Hon ingår i laget och var inte ett dugg bättre än de övriga. Själv tycker jag hon borde ha 2 av fem. Å andra sidan skulle inte nån annan ha så mycket mer heller. Det var en usel insats där man kom till straffområdet och inget mer.
Sverige har höjts till skyarna innan mästerskapet och framhävts som guldfavorit. Men med detta spel blir det inte ens semifinal.

#fotbollsem #asllani #sverige #damfotboll #domare #schweiz #sverigeärintebättre #ingensvenskfinal #spelafotboll

Av Pink Ozzy - 14 juli 2022 10:01

Idag kom de senaste inflationssiffrorna och de visa 8,5%. Och nu kommer den svenska högern att svinga sina nävar. Kristersson svingar mest och högst och kommer att anklaga regeringen för att ha misskött finanserna. Fel, fel, fel. De har under ett antal år betalat av på statsskulden så vi inte behöver betala så mycket ränta framöver när nu räntorna stiger.
Dessutom har drivmedel stigit med nästan 55% i år. Inte mycket regeringen kan göra något åt. Det finns nån enstaka skattekrona man kan sänka i s f, men sen säger EU stopp. Så där kan inte regeringen göra så mycket mer.
Elen har gått upp med nästan 40%. Där borde man kunna införa en annan form av taxa. På något sätt borde man per kommun eller län införa en elavgift i förhållande till hur mycket el man bidrar till och hur hur många invånare man är. Det ska inte vara möjligt att t e x neka vindkraft flr att det minskar någons fria havsutsikt.
Resterande höjningar ligger på 12% och neråt och är till viss del orsakat av just drivmedels och elpriserna. Men jag tror också att flera företag tar höjd med några extraprocent, nu när de har chansen.
Så låt er inte luras av det blåbruna blocket. Skyll på Putin. Allt är hans fel.

#inflation #drivmedel #el #vinkraft #moderaterna #regeringen #ulfkristersson #varkritisk

Av Pink Ozzy - 13 juli 2022 12:42

En kvinna råkade få in en humla i musen....

En kvinna låg på stranden vid nakenbadet och solade. Helt plötsligt så kom en humla flygandes och råkade flyga in i musen på kvinnan. Det var ganska obehagligt att ha den surrandes där inne så hon gick till doktor Frisk för att få hjälp med att få ut den. Doktorn blev mycket konfunderad, han hade aldrig stött på något liknande fall tidigare. Han sade till kvinnan: Be din man ta en burk honung och ta smörj in sitt organ med,så ska den nog komma ut.
Kvinnan sa: jag har ingen man.
Doktorn svarade:
? Kom tillbaka i morgon så skall jag försöka fundera ut ett sätt att få ut humlan.
Nästa dag kom kvinnan tillbaka. Doktorn bad henne att klä av sig och lägga sig på britsen. Sedan tog han fram en burk honung, tog av sig sina kläder och drog fram sin pitt och smorde på en klick honung på ollonet. Han förklarade för kvinnan att han skulle försöka locka ut humlan genom att föra in sitt organ i musen på henne och på det viset hoppas att humlan skulle lockas ut med hjälp av honungen. Han stoppade långsamt in sitt organ och drog långsamt ut det, men ingen humla syntes till. Doktorn gjorde likadant igen, men med samma resultat. Doktorn fortsatte envist, men resultatet blev det samma, humlan stannade kvar inne i där inne. Då plötsligt satte läkaren igång med ett jävla högt tempo. Kvinnan blev orolig och frågade:
? Men. . . vad gör doktorn?
? Jag har ändrat taktik, sa doktor Frisk flåsande. Jag skjuter den jäveln.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards