Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under juli 2022

Av Pink Ozzy - 9 juli 2022 14:22

Jag tillhör dom som dagligen tittar på Tour de France. En del tycker att jag och min fru är galna , men sånt får man ta. Har själv aldrig tävlingscyklat, men gillar spänningen, utbrytningarna och det fina landskapet. Man kan ju liksom inte hyra en helikopter och flyga runt Frankrike i 3 veckor. En hel del bilder kan du sldrig se från en bil.
Eftersom tävlingen visas i Eurosport är det Roberto Vacchi som pratar. Och som han pratar. Ibland stänger jag ner ljudet helt en stund för att vila öronen. Vissa dagar är Anders Abrahamsson också med och då blir det lite lugnare.

#tourdefrance #robertovacchi #andersabrahamsson #frankrike #franskavyer #eurosport

Av Pink Ozzy - 9 juli 2022 02:52

Sveriges damlag i fotboll vill bära regnbågsbindeln under fotbolls-EM. Vad är problemet? Självklart ska de få göra det. Dessutom gärna med ett gulblått (Ukraina) tillägg. Vi lever i en delvis fri värld och i ett fritt land, så självklart ska damlaget få klä sig som de vill. Regnbågsbindeln visar inget ont utan bara en respekt för dom som inte är som alla andra. Den visar bara den rätt alla i Sverige har att vara som de vill. Jag förstår inte rädslan. Jag har träffat många "regnbågsfärgade" genom åren i både Sverige och i utlandet och nästintill alltid bemötts av samma respekt som jag ger dom. Och varför inte? De är ju samma människor som du och jag. Vilket kön de älskar har ju varken du eller jag rätt att döma.
Så självklart är det en större rätt för det svenska landslaget att få äran att bära regnbågsbildeln än något annat. Allt annat är fegt (från de styrande). Jag som hetero skulle bli mycket besviken om inte det svenska damlandslaget fick bära regnbågsbindeln.
Jag håller på er tjejer. Ni äger på plan. Vad ni älskar utanför planen ska folk acceptera lika mycket och enkelt som att de själva äter pizza. M a o ska folk skita i vem de älskar och vad de äter.
Det är på planen det gäller att prestera. Vad de gör utanför har INGEN med att göra. Bara det faktum att behöva ha ett möte om Sverige ska få eller inte få regnbågsbildeln på sig borde vara en ickefråga.
Kram på er tjejer !

#svenskalandslaget #fotboll #fotbollsem #hbtq #regnbågsbindel #respekt #vadärproblemet? #älskavemduvill #kärlek #fotbollsem

Av Pink Ozzy - 7 juli 2022 16:17

På lördag är det återigen den årliga Scaniadagen. Anställda i Södertälje och annorstädes får då komma in gratis på Gröna Lund och åka gratis i attraktionerna. Men i år är det annorlunda. Barn till många arbetare får stanna hemma.
Inte nog med att pappa är borta p g a övertid, de missar också Grönan. Men det är ju ytterst få tjänstemän som jobbar på lördag, så deras barn och pappor kan roa sig på Scanias bekostnad. Tydligen har inte arbetarna på golvet ställt upp tillräckligt med all övertid i tid och otid p g a att tjänstemännen inte lyckats få fram material i ett jämt flöde. Den där HR-avdelningen kan dom nog stänga. Den fyller ju inte någon positiv funktion.

#scania #södertälje #scaniadagen #grönalund #grönan #övertid #lördag #hravdelning #ledsnabarn #scaniaärfamiljefientlig

Av Pink Ozzy - 7 juli 2022 11:37

Nu fick jag rätt igen. Nåja, en lågoddsare men ändå. Boris Johnson ska nu avgå.
Men de som följer mig har nog sett att jag påfallande ofta får rätt här på min blogg.
Inteballtid, men ändå ganska ofta.
Så vill du veta vad som kommer att hända så läser du det kanske här.

Av Pink Ozzy - 7 juli 2022 08:49

Den blonde Boris Johnsson borde väl idag göra slag i saken och lämna in sin avskedsansökning. 50 personer har nu lämnat den brittiska regeringen, vilket väl borde få pajasen att fatta.
Han går väl framöver bekosta sina spritfester själv och inte låta det engelska folket göra det.

#borisjohnsson #brittiskaregeringen #avgånu #pajas

Av Pink Ozzy - 7 juli 2022 08:44

Tittar emellanåt på reels på Instagram. Lite kul inslag dyker det upp då och då. Ibland är dom dock bara rent dumma.
Som Laila Bagges senaste reklamreel där hon gör reklam för en hårvårdsprodukt. Hon säger något i stil med att om man använder just denna produkt får man lika fint hår som hon har och så stryker hon sig genom det långa håret. MEN , vad jag förstått är hennes "hår" till stor del extensions. Men andra ord byter hon bara ut det när det blir för slitet.
Men det går ju alltid att lura några med reklam

#lailabagge #hårvårdsprodukt #reklam

Av Pink Ozzy - 6 juli 2022 09:14

Var med en tjej under något år för 50 år sedan. Hittade henne till slut efter mycket letande. Ringde upp och kom fram. Vi pratades i nån minut , men hon var tvungen och gå eftersom hon befann sig på en skidort och var precis på väg ut men vi skulle höras igen snart. Sedan dess har jag ringt ett antal gånger.
Antingen har hon klickat bort samtalet, sagt att hun var upptagen men skulle återkomma o s v. Nu skiter jag i det. Jag hade inga avsikter annat än att höra vad som skett under dessa 50 år, men tydligen gick hon kalla fötter.
Hade ju varit mer renhårigt och enkelt att säga att hon inte var intresserad än att fjanta fram och tillbaka på detta sätt. Men en del blir man tydligen aldrig klok på...

Av Pink Ozzy - 5 juli 2022 10:14

Nu både skjuts och masskjuts det lite varstans. Men det räcker nu. Att efteråt komma och säga att man haft ögonen på skytten håller inte längre. Sådana människor ska antingen hållas i förvar eller skickas till sitt hemland. Vi ska inte vänta på ATT de skjuter, vi ska visa ut dessa kriminella element. Det ska även gälla barn som föds här av utländska föräldrar. Ja, jag vet att det inte finns något lagrum för detta, men skaffa det då. Eller ska fler människor dödas av galningar?
Vi har många goda och snälla invandrare. Det är inte dem jag vill åt. De går mer än gärna stanna. Det är den ruttna frukten som måste bort NU.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards