Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 11 juni 2023

Av Pink Ozzy - 11 juni 2023 13:49

Robert Denise är 79 år och ska få barn igen ! Hur korkad är han egentligen? Måste han bevisa för omvärlden att kuken fortfarande kan stå? Han kan väl ställa upp i ett TV-program och runda av sig så alla ser att grejerna håller. Han behöver väl inte skaffa barn. Det stackars barn får knappt se sin pappa innan deNiro dör. Vari ligger rättvisan i det? Min pappa och farfar dog bägge när jag var i mellersta tonåren. Du anar inte så mycket jag saknar dom. Jag tänker ofta på dom och vad de missat. T ex mina vara och barnbarn. Men så är ju livet. Då behöver man väl inte vara egoist och skaffa sig barn när man önskan är 80.
Robert, du är en jäkla bra skådis, men en usel familjefar.

Av Pink Ozzy - 11 juni 2023 09:58

Det förekom ett steetrace på Rörö nära Göteborg igår. Det kunde blivit en katastrof eftersom folk spärrade av vägen för räddningstjänsten och försvann fort när polisen närmade sig.
Jag undrar vad som fungerar i huvudet hos dessa människor som hindrar någon form av räddningspersonal att utföra sitt arbete.
Sjöräddningen, räddningstjänsten, polis , ambulans borde vara fredade i varje läge. De får bara inte hindras från att utföra sitt jobb. Gör dom det och någon dör borde man kunna ge dom samma straff som om de utförde mordet självt.
Att stoppa de ovan nämnda är en dödssynd. Tänk dig själv om du är döende men ambulansen inte kan komma. Sätt dig in i den situationen och tänk efter.

Av Pink Ozzy - 11 juni 2023 09:36

Igår brann det i närheten hos oss och man kunde följa branden hur den timme efter timme flyttade sig österut.
Just nu läste jag lite slarvigt tydligen att två hundra döda i brand. Snabbt försökte jag klicka på sidan för att kolla var denna storbrand skedde.
Då visade det sig att det var två hundar döda i brand. Det var en stor skillnad. Det gäller att läsa rätt.

Av Pink Ozzy - 11 juni 2023 09:31

Jag äter ju en hel drös med tabletter. Vissa gör mig lite smärtfriare en stund, andra är bra i dessa allergitider, andra bra mot hjärtat o s v.
Sen har jag några som under senare tid gjort mig väldigt hård i magen. För er som har råkat ut för det vet ju hur det är ochvkan sluta läsa nu, men till er andra skriver jag följande.
Det är inte förbjudet att skrika lär den kommer. Ja, jag skriver DEN. För x antal dagar kom DN en som var stor som en pinjekotte och kändes så också. Nyss kom jag ut från toan efter att ha lämnat något som kändes som ett äpple modell större. Den var t o m svår att få ner i avloppet och den gör ont ännu. Och det var just i "överlämnandeskedet" det där vrålet kom som nog hördes några grannar bort. Ett urvrål av smärta. Så nu ska jag bara ligga och vila en stund och frågar mig hur fan bögarna står ut?

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards