Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 25 juni 2023

Av Pink Ozzy - 25 juni 2023 16:07

Tyvärr så dog en person och 3 skadades. Resten som satt i vagnen tycks ha klarat sig hyfsat.
Vad som hände var tydligen att en vagn i en berg-o-dalbana föll av. Något som självklart inte får hända men som nästintill årligen händer nånstans i världen. Jag vet inte om detta hade kunnat förhindras och vad som är orsaken. Men alla vet att det är tragiskt. Vi får hoppas att föräldrarna pratar med sina barn så de inte blev alltför rädda. Vi får väl framöver reda på orsaken.

Av Pink Ozzy - 25 juni 2023 16:00

Vad är det för barnunge som vägrar spela i Båstad? Förr närvi gade RIKTIGA tennisspelare så ställde dom upp FÖR SVERIGE. Men nu finns det nån som heter Mikael Ymer. En bortskämd barnunge som borde få gruppspö så han kom ner på jorden.
Han är visserligen Sverigeetta , men vad betyder det numera? Han är rankad 63 numera och på väg ner misstänker jag.
Nej, stoppa honom från allt landslagsspel och annat spel i Sverige. Han tror nu att han är så enormt rik. Pyttsan. Han har fått in ca 25 mille totalt. De bränner en nolla som han rätt snart. Sen står han där och ingen vi se honom. Och snälla media. Ghosta honom fullständigt. Det vore härligt om han inte syntes överhuvudtaget. Och nämn honom inte nånstans. En total utfrysning gör att hans marknadsvärde sjunker och får mindre i inkomst och kommer att be om att få spela i Båstad. Då kan man bara säga " tyvärr så har vi riktiga spelare och behöver inte dig"!

Av Pink Ozzy - 25 juni 2023 10:29

Har jag mig på skuggsidan där det är riktigt svalt och njuter av en blå himmel ned en hel del svalor och deras seglarkonster.
Vill härmed önska dig en riktig trevlig sommar och hoppas att du även resten av sommaren följer de punkter jag satt upp inför midsommarhelgen.
Kramar till dig.

Av Pink Ozzy - 25 juni 2023 10:25

Medan många firade och hade kul lång jag på sjukhuset sen i onsdags då jag kom in akut och hem först igår.
En annan sak som gick världen på tå var Wagnergruppen som först skulle hit och sen skulle dit och sen föll allt ihop.... för denna gång. Jag tror inte cirkusen är övre. Tre maktbalansen och korrupterade ganstrar ger inte upp så lätt. Wagnergruppens ledare Pigozjin ska nu till Belarus och en annan ligaledare, Lukasjenko. Vad det sen kucklas ihop får väl framtiden utvisa. Det kan bli allt från att Putin utser Pigozjin till ny president i Belarus till att Pigozjin får en nackskott eller blir plötsligt "sjuk".
Det finns helt enkel ingen heder och ärlighet bland dessa herrar. Både Putin och Lukasjenko vet ju att om någon får chansen är de döda. De har 100-tals miljarder som de lurat till sig och vet att den dagen medborgarna går veta sanningen är det klippt.
Men lögner i den statliga pressen, radio och TV gör att folk inte vet sanningen ännu och hård militär och polis håller folket i ett järngrepp.
Så vad som kommer att hända framöver kan vi bara spekulera i....

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards