Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 14 juni 2023

Av Pink Ozzy - 14 juni 2023 22:09

Marabous ägare Mondelez international har viss försäljning i Ryssland, dock inte av Marabou. Så varför ska Marabous svenska arbetare straffas?
Ska vi i dagens internationella värld bestraffa alls länder som har lite affärer i Ryssland eller något annat land vi inte gillar så får vi fullt upp. Eller vad sägs om t ex Wasa bröd, Ramlösa, Carlsberg, Cola, Snickers, pepsi, Riesen och många fler har affärer på ett eller annat sätt med Ryssland. Antingen direkt eller med något moderland. Så ska allt det plockas från hyllorna kommer väl våra hyllor se ut som de ryska.
Ja gärna bojkott, men då ska man veta vad man håller på med.

Av Pink Ozzy - 14 juni 2023 10:02

Vad ni än gör så ta inte med tändare, tändstickor, grill eller cigaretter med till naturen just nu.
Det är knastertorrt i skogen. Gick själv en runda i morse och blev lite rädd. Det är ju så torrt så jag hade kunnat slänga en tändsticka vart som helst och det hade brunnit.
Skulle jag gå till en badstrand och se någon grilla skulle jag vänligen hämta en hink vatten och släcka grillen. Skulle han vägra eller ännu värre , flina och fråga om jag jobbar på brandkåren Skulle han inte flina så länge till. Han skulle troligen plocka upp några tänder och besöka akuten.
Nej, att elda, grilla eller fimpa på marken visar ju bara på en mycket låg IQ. Har man några fungerande hjärnceller så låter man all form av eld vara . På så sätt bränner vi inte bort en bit natur och dessutom slipper räddningstjänsten sätta sina liv på spel.

Av Pink Ozzy - 14 juni 2023 09:43

Man säger att inflationen sjunker för tredje månaden i rad. Sorry, jag tror inte på dessa siffror.
För det första har man tagit bort räntan som stiger både för hushållen och företag.
Sedan är en del priser säsongsberoende. Bl a börjar grönsaker komma igång och priserna sjunker. Odlarna börjar också kunna få en bra överblick över sina lager och börjar sälja ut dessa till bra priser.
Men titta t ex på kött. Det sjunker inte. Inte heller mjölkprodukter. Och vem tycker att 1 liter jordgubbar för 70 kr är ett kap. Såg för några dagar sedan att en kvällstidning numera kostar 34 kr. Det är ju totalt hutlöst. Vem under 60 år köper en kvällstidning numera. Skulle köpa lite växter i en plantskola. Det var ju rena rånet så jag gick ut.
Nej, den ende som gläder sig åt denna glädjekalkyl är nog den svenska blåbruna högerflanken. Snart kommer Kristersson och dominerar över hur duktiga dom är. Tro honom inte !

Av Pink Ozzy - 14 juni 2023 09:27

Men hur pinsam får man bli. Här går en övergödd besserwisser och säger att prinsessan Victoria gjort honom besviken. Hade han sagt något liknande i t ex Thailand hade de hängt honom i ett snöre.
Hur kan han överhuvudtaget säga att prinsessan gjort honom besviken? Och dessutom anledningen! Hon gar inte gift sig med rätt man! Trodde hovnarren att han var på tur?
Jag tror att prinsessan fullständigt skiter i vad hovnarren tycker och tänker och det med all rätta. Vad får honom överhuvudtaget tro att han skulle ha någon form av vetorätt?
Nej du Blom, ät ihjäl dig , men knip käft.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards