Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 15 juni 2023

Av Pink Ozzy - 15 juni 2023 11:00

Efter kriget man dragit igång mot Ukraina och de rykten kring det när Ryssland fråntas allt vad stormakt heter. D v s de kör inte längre sitta på de finaste platserna i FN , säkerhetsrådet mm. Deras vetorätt och andra "förmåner" bör omedelbart fråntas i alla råd och församlingar de sitter i och behandlas som vilket parti som helst.
Även bidrag från organisationer bör omedelbart stoppas och pengarna läggas i en fond som återuppbygger Ukraina efter kriget.
Nu skrivs det dessutom att det sups på alla fronter bland soldater och ministrar. Man undrar ju vilka vettiga beslut man tar om man dricker en flaska vodka till frukost och soldaterna går ju halvfulla så tomt de stulit sprit på nån ort.
Detta är ett sorgligt land gär toppen under decennier roffat åt sig och folket får leva på smulorna. Fy fan !

Av Pink Ozzy - 15 juni 2023 10:49

Nu avgår miljöpartiets språkrör Per Bolund. För partiet nog inte en dag försent. Dock borde både han och hans kvinnliga dito avgå samtidigt. Folk kan ju inte identifiera sig med partiet när det är 2 intetsägande personer som ska leda ett parti. Det fungerar inte på någon nivå i samhället. Så länge Miljöpartiet inte slutar med språkrör och inte kan framföra miljöfrågorna på ett sätt så folk begriper det så kommer miljöpartiet nu sakta att dö. Ett parti som borde vara ett av dom största.
Å andra sidan så kommer partiet ändå att dö så länge man förknippas med idioter som strider för några våtmarker på ett odemokratiskt och idiotiskt sätt.
Nej kära miljöparti. Skaffa er en slagkraftig partiledare som kan framföra miljöfrågorna på ett vettigt sätt och tar avstånd från kokosnötterna som vill återställa våtmarker. De kan leka på sin egen gård. Görs inte det är miljöpartiet inte med i riksdagen efter nästa val.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards