Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 21 juni 2023

Av Pink Ozzy - 21 juni 2023 13:07

I dagens Expressen redovisar man flesta förtroende för våra partiledare. Bäst låg Margareta Andersson till med 52%. Sedan följde Kristersson och Åkesson med 30 resp 25% och Dagostar med 24%. Resten låg ännu lägre och avslutas med centerns Demirok på otroligt låga 4 %. Inte undra på att partiet dalar också. Den mannen måste omgående bort om inte även centern dras in i 4%-träsket. Det är också intressant att folk nu börjat se Ebba Buschs rätta jag. Hon får ju bara 21% och det är egentligen för högt.
Vi får väl hoppas att detta ger en viss fingervisning om kommande mätningar. Tyvärr har dock Kristersson fortfarande för höga procent med tanke på att han inte tillhör de som inte håller sannings fana allt för högt. Nåja detsamma gäller väl Åkesson. Skillnaden är väl att de som Gillar Åkesson gör det ur ett helt annat perspektiv.

Av Pink Ozzy - 21 juni 2023 12:22

Med jämna mellanrum dyker det upp rykten om Pia Sundhage. Vad är sant och vad är falskt? Varför säger Nilla Fischer en sak och Pia Sundhage en annan och vad är skillnaden på en "festkväll" och en "glad kväll"? Jag återkommer nedan till frågan, men ska skriva en annan sak först.
I ett annat sammanhang såg jag ett tränarteam från en SHL-klubb supa till ordentligt när de skulle spela mot HV dan efter. Vi som satt rätt nära tyckte att det var ganska olämpligt. De kan inte ha varit särskild fräscha nästa dag.
Med det sagt är mer än nåt glas vi eller öl till maten i mina ögon, inte lämplig om man ska vara ledare i ett lag. Sen spelar sport, liga, nivå mm ingen roll.
Åter till Pia. Om det nu är så att de har druckit en del på balkongen kan man kalla det festival, en glad kväll eller vad de vill så är det OLÄMPLIGT! Ledarna ska sköta sig precis som spelarna ska. D v s avhållsamhet från alkohol dagen innan och relativ tidig kväll. Och ju högre i seriespelet ju viktigare är det.
Jag har gillat både Pia och alla i det svenska landslaget och tycker att man sätter sig ner och rensar luften så att alla kan gå vidare med sina liv.

Av Pink Ozzy - 21 juni 2023 09:18

Bevittnade igår en av svensk fotbolls sämsta matcher och då ska vi betänka att landslaget inte spelade mot Tyskland, Frankrike, Italien, Spanien, England eller Brasilien utan ett Österrike som för det mesta inte låter höra från dig så mycket men som i år tycks vara lite bättre.
Nu blev det 0-2. Men utan Olsen i målet hade det lätt kunnat blivit 0-5. Så ynkliga var laget. Isak och Forsberg försökte , men det går ju inte med bara 1 målvakt och 2 utespelare. För resten av laget får klara 1 i betyg. Att t ex se Nilsson Lindelöf lunka runt på plan var direkt pinsamt. Han kan inte skjuta eller dribbla utan i bästa fall stå rätt i vägen. Men inte ens det lyckades han med.
Nej, släng ut de sämsta och bygg upp ett slagkraftigt gäng för framtiden. Tyvärr finns det i nuläget ingen ersättare för Olsen om inte Bajens Dovin är svensk. Då vore det ju bra att matcha in honom. Kulusevski, Isak och Forsberg kan vara kvar, även om Forsberg börjar komma till åren så behövs det mågon äldre som visar vägen.
Men det måste vara slutlarvat i landslaget. De har spelat 2 matcher på bara några dagar och inte visat upp något speciellt. Så ut med dom och ta Janne Andersson med er.

Av Pink Ozzy - 21 juni 2023 08:55

En liten ubåt på väg till Titanic på 4000 meters djup är försvunnen. Med på färden är båtens ägare och 4 miljardärer.
Ja, vad ska man där nere å göra? Finns ju massor av filmmaterial att köpa om man har pengar. De kan ju inte ta sig in i någon, vilket ju vore det mest intressanta.
Nu sitter dom där och troligen bara väntar på döden. 5 personer som hade kunnat köpa sig en massa roliga och intressanta saker att titta på ovanför vattenlinjen. Men nej, de betalar ledigt 2,5 miljoner och köper sig döden.
Tänk dig att sitta i en trång liten ubåt och bara vänta på att syret tar slut. Vad gör dom? Behåller dom sitt lugn eller har paniken redan påbörjats. Går det trots trycket överhuvudtaget öppna en lucka så att vatten med ett enormt tryck forsar in och gör att döden går fortare eller kommer man som en fisk att kippa efter syre de sista minuterna. Det måste ju gå ganska sakta mot slutet när syrenivån sakta tar slut.
Men som ordspråket säger, en del straffar gud meddetsamma.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards