Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 23 februari 2023

Av Pink Ozzy - 23 februari 2023 19:38

Trots att det är snö ute så växer en del plantor inne. Bl a olika sorters paprika och chili. Strax är det mars och jag ska så mängder av blommor och grönsaker. Snön stoppar mig inte, det blir en sommar även i år och blommor och grönsaker kommer att få växa ute.

Av Pink Ozzy - 23 februari 2023 09:54

Regionspolischefen Mats Löfving är död. Visst, hsn kan ha fött en naturlig död men han kan också tagit ditt liv vilket jag håller för troligast efter allt som hänt. Det är en ganska krånglig historia.
Han fick ihop det med en lycksökerska och föll som en fura. Inget konstigt med det. Hon är ju trots allt rätt snygg. Själv har jag varit med om att tre av mina chefer fick ihop det med dina underordnade och där hände faktiskt samma sak som i Löfvings fall. De föll och gav sen bort en massa fördelar. I det ena fallet tid VDn t o m med sig hennes kort för att stämpla in henne på jobbet. Den kom jon ca 30 minuter senare. Anledningen var att hon fick plocka undan frukosten efter honom.
Men det var ju Löfving vi skulle prata om. Hur kan man bli så kär så förståndet försvinner? Hur kan man ge henne en fin tjänst och tjänstevapen? Och varför stannade hon i förhållandet som ju blev mer och mer destruktiv med delvis våldsamma inslag? Var hot inblandat? Hade hon hållbarare på honom. Ja, fan vet. Vi gör det ju inte.

Av Pink Ozzy - 23 februari 2023 09:39

Ett tåg spårade ur i Ohio (om jag inte mins fel). Tåget innehöll en del gifter med sllt det kan medföra.
Nu demonstrerar folk för qtt Biden inte visat sig, men Ttump hsr varit där. M a o precis som i Sverige där SD anklagar regeringen då fort något händer som de kan klaga på. Populism med andra ord.
Men egentligen ville jag bara ställa en fråga. Vad ska Biden göra? Vad är bättre? Att Biden slösar bort 1-2 dagar för att åka till olycksplatsen eller stt han sitter i Vita huset och försöker se till att folket på orten får hjälpen de behöver? Och vad fan gör Trump där annat än att försöker fiska röster? Jag blir då trött på dessa populistiska som låtsas vara "folkets vän".

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards