Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 1 april 2022

Av Pink Ozzy - 1 april 2022 15:45

Jag blir tokig. Har 4 A4-sidor med användarnamn och lösenord. Det är ju horribelt. Varför kan inte alla använda bank-ID eller motsvarande. Det skulle vara både lättare och säkrare. Och det är inte bara det. Vissa siter vill ha 2 inloggningar och vi ska inte tala om utläggningar. De får man leta efter både här och där. Vissa företag har jag helt enkelt "svartlistat" eftersom de har ett galet system. Andra kan jag tyvärr inte bara ta bort.

Av Pink Ozzy - 1 april 2022 10:20

En av våra mest folkkära artister har avlidit. För mig som är lite äldre har han hängt med sedan 70-talet. Skogsmullen, Sven med Lloyden Werner&Werner, W&Ws julskiva håller än. Det mesta han gjorde var så naturligt kul.
Så långt var ju allt frid och fröjd. Men när hans popularitet dalade försökte han hänga kvar genom diverse politiska videoklipp. Ett som störde mig enormt var klippet om Sara Larsson. Ena dan skriker hon ut över en scen att hon hatar alla män och så beskyddas hon av Sven Melander. Varför vet jag egentligen inte. Det var nog mest att han ville få fler följare. Jag hatar också män, men det är bara alla som förgriper sig på kvinnor och barn på ett eller annat sätt och det är ytterst få "män" som gör så.
Hur som helst så kommer vi att sakna Skogsmullen, Svenne med Lloyden, Werner och Werner och en stupfull Melander i Sällskapsresan.

#svenmelander #död

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards