Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 6 april 2022

Av Pink Ozzy - 6 april 2022 17:40

När snacket om att dra gasledningar från Ryssland till Europa sa jag att detta var det största vansinne någonsin. Jag håller fast vid det. Men nu är det försent. Nu sitter Europa i skiten och måste sakta krypa ur Putins nävar. Det borde ju varit självklart som helst för varenda politiker att man inte gå armkrok med en ryss och särskild inte med Putin. 

Du ser det ju på viket sätt man för sitt krig. Våldtäkter, lemlästningar, bränningar, avrättningar, förstörda bostäder, bomber, raketer mm och då pratar jag bara om våld på de civila. De äckliga ryska soldaterna förgriper sig på civila och flyr så fort ukrainska soldater kommer. Efter sig lämnar de ett förstört land, trasig människor och söndrade familjer. 

Det finns absolut inget annat än att alla de som bidragit till detta våld ska föras till en krigstribunal. 

Dessutom måste FN nu ta steget att länga ut Ryssland. Och om de tillåts vara kvar ska de inte ha något vetorätt och inte vara någon ständig medlem i något säkerhetsråd. Gör man sig inte av med rysk beroende så förstörs hela Förenta Nationernas rykte och rätt att vara ett fredsbevarande organ.


#Ryssland #putin #gasledning #northstream #krigstribunal #FN #RysslanduturFN #vidrigakrigshandlingar

Av Pink Ozzy - 6 april 2022 17:08

Ja man slutar aldrig att förvånas. Liberalernas ledare Nyamko Sabuni uttalade sig nyss om att hon skulle dra till Norge om det blev krig i Sverige. Först flydde hon från sitt hemland och nu ska hon fly Sverige om det blir krig. Inte direkt nån partiledare som är nåt att ha när det blåser lite. 

Men sen, när hon kom på hur dumt hennes uttalande var så sa hon att hon inte tänkte fly till Norge utan att det bara var ett tankeexperiment !!!!

Det jag har märkt med Sabuni är att hon tänker ofta, men att det sällan blir bra när hon gör det. 


#Nyamkosabuni #sabuni #Liberalerna #norge #krig #tankeexperiment #blirsällanbranärsabunitänker

Av Pink Ozzy - 6 april 2022 16:51

Jag börjar så smått tröttna på Jimmie Åkesson, SD. För ett tag sedan ville han sänka drivmedelspriserna med 5 kr utan att yttra ett ord om var pengarna ska tas ifrån. 

Nu är det dags igen. Det har varit långa passköer. Du kan få vänta till minst Oktober. Då menar han att man ska jobba 24 timmar tills köerna är borta. Den ende som är helt borta är väl Åkesson. Hur tänkte han nu då? Ska dom som jobbar med passen jobba 24 timmar eller ska han hämta in folk från gatan? Vet inte Åkesson att det krävs en viss utbildning samt att du inte har någon prick i belastningsregistret? Övertid? Javisst, men jag tror att de jobbar över redan, men har ofta också andra arbetsuppgifter. 

Nej, det som ska göras är att snabbt hitta ett system där man upptäcker dom som roffar åt sig tider för att sälja och tjäna pengar på. Det är DOM som ska sättas åt. Det kan inte vara så svårt. Spärra dom från t ex Tradera, Blocket, Facebooks försäljningssidor och andra sidor de kan finnas. Jaga dom med blåslampa så de tar bort sina tider. Eller sätt några arbetslösa på att ringa runt och kolla om personen som står skrivet på tiden verkligen har bokat tiden. Kolla sen att just den personen verkligen kommer. Om så inte är fallet är det bara att kasta ut dom och ta in någon som står i kön. DÅ löser vi en stor del av kön. 

Och för fan Åkesson. Klaga inte hela tiden på regeringen. Det är den organiserade brottsligheten som har snott åt sig tiderna inte regeringen. Jävla pajas


#Åkesson #Jimmieåkesson #pass #passköer #sverigedemokraterna

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards