Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 17 april 2022

Av Pink Ozzy - 17 april 2022 19:16

Det största arschlet måste väl ändå vara dansken Rasmus Paludan. Hur och varför kommer man på den ytterst dåligt tanken på att bränna koraner och hur fan kan polisen ger tillstånd till det.
Det finns mycket som är lagligt, men för den skull inte alltid lämpligt att utföra. Som t e x koranbränning.
Eftersom han är grundorsaken till de senaste dagens upplopp bör han få böter på några miljoner.
Och var är alla svenska partiledare? Ingen tycks ju ha stake nog att ens uttala sig i ärendet. Här får polisen klä skott för allting och slöddret som utför upploppen borde plockas in en efter en. Skjut dom med gummi eller pepparkorn så att de stannar upp och sen in med dom. De ska självfallet vara med och betalar skadorna, även om det inte går att bevisa vad just dom personligen har gjort.
Det måste ta slut NU!

Av Pink Ozzy - 17 april 2022 17:07

Åter en dag med våldsamheter i bl a Norrköping. Dags att sätta in undantagslagar med tillåtelse att skjuta skarpt eller i varje fall med gummi eller pepparkulor. Polisen måste gå full frihet att göra det dom är nödvändigt just ni. INGEN får ta sig rätten att attackera polisen.

#polisen #upplopp #norrköping #undantagslagar #skjutskarpt #fredapolisen

Av Pink Ozzy - 17 april 2022 10:00

Nu eller aldrig. Stäng ute Ryssland och Belarus från allt som är möjligt. De ska t ex inte vara en av de ständiga medlemmarna i säkerhetsrådet. De ska fråntas sitt vetorätt i FN. De ska inte få någon hjälp från andra länder efter kriget. Detta kommer visserligen inte vara fullt genomförbart, men ytterst begränsa Ryssland. Inga affärer ska göras med Ryssland och Belarus. M a o ska dessa 2 länder totalt isoleras.
Men så har vi ju ett antal små lydstater kring Ryssland. De som fortsätter att ge stöd åt Ryssland och Belarus ska föras upp på svarta listan. Detta ska även gälla Kina och Nordkorea. Detta gäller att vi kortsiktigt får en del jurister och prishöjningar, men jag tror att Kina behöver oss mer än vi behöver Kina. Nordkorea behöver vi överhuvudtaget inte.
Sedan klipper vi all nättrafik mellan länder som inte stödjer den fria världen för att minska risken för nätsabotage.
Sluta dalta med kommunistiska stater som bara ställer till det för mänskligheten på jorden. Ställ krav och se till att de efterlevs. Vi kan inte ha galna ledare som startar krig när det passar dom. De ska isoleras och avlägsnas.

#ryssland #ukraina #belarus #kina #nordkorea #kommunismen #krig #ingetvetorättförryssland #stoppaputin

Av Pink Ozzy - 17 april 2022 09:47

Vi får en tid framöver räkna med en sämre vattenkvalitet i våra kranar. Detta eftersom vi köper reningskemikalierna från Ryssland, Belarus och Ukraina. Det innebär att Sverige och säkert många andra länder jagar nya leverantörer. Det innebär också att Ryssland och Belarus blir av med ytterligare en produkt för all framtid.

Av Pink Ozzy - 17 april 2022 09:38

Förr sa man ofta "mycket snack och lite verkstad" och det är precis det som händer just nu i Sverige. Polisen går ut och pratar vattenkanoner, pepparkulor, DNA-kulor o s v. Men det händer ju ingenting. Istället är det tonåringar som skadar poliser och eldar upp deras bilar. Det är ren skandal. Finns ju inte en minut till väntan längre. Polisen måste omgående få anslag till de vapen de behöver för att slå ner upplopp som dessa. Det måste omgående bli ett slut på detta vanvett. Och måste Polisen skjuta skarpt så gör det. Ungjävlarna har ju redan livsfarliga vapen i form av stenar och molotovcocktails. Sluta dalta med dessa snorungar och gör vad som måste göras. Eftersom de håller på som de gör är ju risken att råka illa ut samt straffen på tok för låga. Se till att de löper en stor risk att skadas eller hamna i fängelse under minst 2 år så minskar nog intresset av att jävlas med Polisen och allmänheten.

#polisen #upplopp #straff #vattenhanoner #pepparkulor #kraftigastraffsatser #görnågotnu #malmö

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards