Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 23 april 2022

Av Pink Ozzy - 23 april 2022 21:29

Herregud vilka svar man kan få på inlägg på Facebook. Verkar som om folk bara skriver kommentarer utan ha minsta kunskap i ämnet. T ex hur statsfinanser sköts, vad skattepengar används till o s v. Man skriver gärna att "sossarna tar vår skatt". Man frågar sig i te varför och vad den används till. Frågar man om alternativa skatter man kan ta får man ALDRIG något svar.
Men troligen är det samma personer som t ex klagar över att polisen gör för lite under upplopp och att skolan är för dålig. Troligen klagar de även över dåliga vägar, dålig snöskottning och långa väntetider inom vården.
Kort sagt är det gnällspikar som inte har en aning om t ex nationalekonomi. Folk som ofta röker och krökar och klarar sig just från lön till lön.
Det är lite synd, för det vore kul att verkligen DISKUTERA på ett vettigt plan.

#facebook #statsfinanser #ekonomi #skatt

Av Pink Ozzy - 23 april 2022 09:57

Ett fantastiskt världsrekord fick Barcelonas damlag igår mär de spelade mot tyska Wolfsburg. 91648 personer så lagen göra upp. Detta visar helt klart att kvalitet lönar sig och att tjejerna börjar komma ikapp killarna. I mångt och mycket är de redan bättre. De filmar mindre. Det har publiken märkt och tittar då hellre på ärlig fotboll än en massa killar som mer ligger än står upp. Förhoppningsvis hänger lönerna med framöver.

Av Pink Ozzy - 23 april 2022 09:45

Fröken Ebba Busch klantade till det igen, men sår sedan ifrån sig. Så sorgligt dumt. Hon gar suttit i rätt många år i riksdagen nu och trots det faller hon I samma fälla gång på gång.
Denna gång ansåg hon att polisen under upploppen borde skjutit skarpt. Vilket ibland jan tyckas vara en berättigad fråga. Men kanske inte om mammor och barn ginns ibland dom som ställer till det. Personligen borde vattenkanoner och/eller pepparkulor vara mer effektivt.
Hur som helst. När Busch sedan får mothugg från Morgan Johansson och förstår (fan trot) att käften glappat fel igen försöker hon först med att hennes uttalande vantolkats och sedan ger hon skulden till Johansson. Så sorgligt att en partiledare inte står vid sitt ord. Varenda person kan själv lyssna på hennes egna ord. Ska alla dom vantolkat hennes ord? Knappast. Nej du Ebba lilla. Stå för det du säger nån gång och slå inte ifrån dig när du nlir påkommen.

#upplopp #ebbabusch #morganjohansson #ebbaljuger #ståviddinaord #kd #skjutaskarpt

Av Pink Ozzy - 23 april 2022 09:26

Träffade en vän utanför affären. Vi satte oss en stund på bänkarna och dryfta både det ena och andra. Jag berättade att min Allentebox fortfarande inte är OK. Då frågade han, som bor i lägenhet och har ett begränsat utbud, om det fortfarande visas lika mycket porr som under TV1000-tiden. Jag funderade lite snabbt och kom fram till att det ju inte visas porr på nån kanal. Inte vad jag vet i varje fall. Och först då märker man hur ointressant det är med porr på TV. Under dan kollade jag runt lite och fick mest skratt och förklaringen att den nog varit borta i 20 år. Hur klarar sig alla nu då somninte kan se porr några gånger per vecka?

#porr #parabol #fiber #tvporr

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards