Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 21 april 2022

Av Pink Ozzy - 21 april 2022 19:34

Nu tog jag i lite i överkant. Jag är övertygad att många som går i naturen sköter sig. Det finns dock en hel del grisar i naturen. Ser just ett inslag om Kebnekaise där folk lämnar allt från småsaker till tält (!) nedanför berget.
På den tiden vi kunde röra oss i naturen och gick från morgon till kväll mötte vi många grisar. Man "tappade " det mesta. Allt från fruktskal till batterier, blöjor, kondomer, godispapper och massor av annat. Jag fattar inte vilken IQ dessa grisar har. Tar man med sig något ut så tar man med sig det hem. Svårare är det inte. Varför ska andra städa upp efter grisarna.
Nej, gå gärna i skog och mark, men håll naturen ren. Detta gäller självfallet inte bara skogen utan även fjäll, sjö och hav. Lämnar aldrig skräp av något slag i vår natur.
Lovar det!

#natur #skräp #hållnaturenren

Av Pink Ozzy - 21 april 2022 13:37

Vi har bott på samma plats rätt länge och direkt i början ville jag ha en altan till på en vinskyddat plats på tomten. Så nu sitter jag t T-skirt och kortbyxor och funderar på vad som behöver göras härnäst.
Finns massor att göra men jag vill göra det i rätt ordning. Så det första nu får bli väv på trädgårdslandet. Eftersom vi nästintill inte får något regn de närmaste 10 dagarna är jag i valet och kvalet om jag ska avvakta att sätta potatis och så lite grönsaker till 1 maj då vi drar på sommarnatten från sjön.
Har fortfarande problem med löss på mina papriksplantor utan att få något smart tips på åtgärd.
Sitter här och lyssnar på fåglarna. Alla grannar tycks vara på jobbet eller tysta. Det enda jag hör ibland är nån liten hund eller något hammarslag i fjärran. För min del får det vara så här hela sommaren. Det är ett skönt pensionärsliv vissa dagar.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards