Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 februari 2023

Farmen 2023 10/2

Av Pink Ozzy - 10 februari 2023 11:52

Nej, nu är det dags att skrivs lite Farmen igen. Både på Torpet och Farmen händer det ju en hel det. Att flera gett upp frivilligt är uselt. Man vet ju vad man ger sig in på.
Viktor som tror att han är snyggast och bäst. Släng dig i väggen. Du ser ut som en sexåring i fejset. Skulle skämmas om mån av mina tjejer hade kommit hem med dig. Lat som fan är du också. Själv tycker jag att produktionen skulle ha slängt ut dig eller tagit några medaljer från dig för din lathet.
Den där lilla mörka tror hon heter Nova eller nåt sånt. Kan ingen tejpa för käften på henne. Hon snackar ju konstant och tar äran åt sig för saker hon inte bidragit till.
Sen vet jag inte om produktionen har missat något, men flera ogillar Sebbe helt plötsligt. Jag tycker han är mycket bra. En riktig ledare. Precis som han som har hatt och är veckans storbonde.
Sen har vi ju pajasen som har reklam för hamburgerkungen. Vilket skämt. Han åker ut så fort gan får lite motstånd i en kamp.
JC är en skön typ. Tur att det finns undertexter så man förstår vad han säger. Men jobbar det gör han.
Sen kom det ju nya. Där måste jag nämna en. Den långa killen med skägg och är vegan. En riktig man som tar hand om saker . Stor stark och kanske smart också. Han borde vara i en final. En kille jag skulle vilja träffa över en öl.
Ja Sen har vi Blondies son. Tror han heter Christopher. Honom har dom tagit ner på jorden. Han har blivit lite tystare.
Sandra har vi också. Jag tror att hon egentligen pr trevlig och snäll, men kan nog bita ifrån om hon vill. En kul tjej att ta en öl med. Och vilken kropp! Fast jag gillar inte tjejer bed tatueringar över hela kroppen.
Sen kom det ju in en ny negress. Hon verkar vara duktig, mjuk och snäll. Får se om det också stämmer om nån vecka.
Nu vet jag inga fler. Kanske har glömt någon.
Nu går vi ju avvakta till söndagen och se vad som händern.
Just nu är mina finalaspiranter veckans storbonde, Sebastian och hipstern.

 
 
Göran

Göran

10 februari 2023 12:19

Kul att vi tycker såpass lika om Farmen! Jag gillar ju egentligen inte alls dokusåpagenren men just Farmen kan jag inte låta bli att se på. Jag fascineras av det sociala spelet mellan människor. Och förfasar mig varje år över hur korkade så många är. De tror att de själva är så mycket smartare än alla andra och fattar inte att andra spelar precis lika "fult" som de själva gör (Läs:Viktor och Eddie). Sebbe gillar jag också på nåt sätt men nog är han lite av en orm, han med. Nuvarande storbonde får gärna ta hem det för mig. Och vad Tova beträffar... Hur i herrans namn lyckas hon hålla sina långa knallgula naglar fräscha efter flera veckor? För smink o sånt får de ju inte ta med sig. Och J-C... Tja, han är väl den ende som inte paktar o inte snackar så mkt bakom ryggen utan säger direkt till folk vad han tycker.

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

10 februari 2023 17:15

Ha ha, ja du. Jag tittar just för att det är något sånär "vanliga" människor. Men jag tror att det står nån form av bokstavskombination på de flestas CV. Sen är många narcissister. Det ser du ju på alla tatueringar de har. Nej, nåt ligg med en kraftig tatuerad dan skulle det aldrig bli. Ha det gott Göran.

 
wiper

wiper

10 februari 2023 13:13

Jag håller med dig om Farmen men jag har träffat Hamburgerkungen i Västerås och han är rätt oförarglig och lite barnslig men snäll. Han vill gärna vara i förgrunden och är uppe i sig själv men som jag sett helt harmlös. Hamburgarna var var supergoda men jag förstår inte hur han kan få göra reklam hela tiden för sitt hamburgeri.

Ha en fin fredag
Hälsning från Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

10 februari 2023 17:10

Ja du Malin. Det där med reklamen har jag också funderat på. JC har en tröja som verkar vara tejpat. Ha det gott.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 14 maj 09:34

Igår gick Sverige - Tyskland i Ishockey-VM. TV6 visade matchen och man hade 4-5 "experter" och programledare som babblade i munnen på varandra. Ibland hörde man ingenting för alla ville vara lite mer expert än nån annan. Det här är mågot TV6 får lägg...

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 16:58

På radion sa dom att betalningar och överföringar kommer att bli betydligt annorlunda och svårare med start nästa år. Allt skulle dock inte komma på en gång utan ändringarna ska komma lite undan för undan. Sllt för att försvåra det för de kriminella ...

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 10:15

Sedan coronan bröt ut har priset stadigt ökat. Efter coronan har det sjunkit, eller inte? Allärerna gör reklam för att smöret ordinarie pris är nånstans mellan 54 och 65 kronor. MEN, det är alltid nån kedja som har extrapris. Numera oftast 29,90 och ...

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 09:27

Tycks vara så att SD har en ganska stor trollfabrik. Det innebär att de betalar pengar för att folk (trollfabrik) skriver gott om SD och skit om oppositionen.  Kanske funkar hos folk som inte läser på själva. Det funkar inte hos belästa väljare. Sj...

Av Pink Ozzy - Måndag 13 maj 09:05

Både pressbyrån och 7eleven kommer fr o m 2025 att fasa ut cigaretter. Jag vet dock inte vilket ben jag ska stå på. Anledningen är flera. Rökarna kan lätt gå till andra aktörer som fortfarande säljer cigaretter. Smugglingen kommer att öka och gängen ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards