Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 14 januari 2023

Av Pink Ozzy - 14 januari 2023 16:21

Finns det inget sätt att gå runt Turkiet? Varför ska en envåldshärskare kunna tvinga Sverige att göra saker som inte har med saken att göra.
Det är ju bara Turkiet som har synpunkter på kurderna. Jag tror inte att varken Sverige och Finland plus ett antal Natoländer har något emot kurder. Det kanske vore dags att skicka alla politiska IS-fångar till Turkiet. Som det är nu så duger det tydligen att IS-fångarna finns på kurdisk mark. Turkiet vägrar ju ta in dom. Sverige borde just nu gå i motoffensiv och kräva att Turkiet tar emot dom. Vi kanske ska kräva att alla politiska fångar i Turkiet friges. Vi gillar ju inte turkarnas politik lika lite som dom tycks gillar vår.
Lägg inte ner mer krut på Natofrågan. Vänta ut turkarna. De vill saäkert ha svenska vapen framöver. Då kan vi snacka Nato. Gå förbi Turkiet och skriv avtal med respektive land. Då sitter turkarna snart i skiten. Skulle det bli ett större krig kommer inte turkarna att hjälpa oss ändå. Dom är till stor del muslimer och kommer stå på deras sida. Nu räcker det Erdogan.

Av Pink Ozzy - 14 januari 2023 13:15

Den förra längdåkerskan Stina Nilsson gick ju över till skidskytte. Jag vet inte riktig vad som låg bakom, men bytte gjorde hon.
Yon gick från en firad skidåkare till en anonym skidskytt som knappt är en medelmåtta.
Det var synd. Hon hade helt enkelt gjort det betydligt bättre i längdåkning. Hon hade nog med säkerhet tjänat betydligt mer i längdåkning.
Undrar vad orsaken var. Det har blivit visats om en tränare som inte passade Stina, men det borde man ju kunnat löst. Att hon kör skidskytte är ju som om Mondo Duplantis skulle köra längdhopp.

Av Pink Ozzy - 14 januari 2023 10:05

Margaux Dietz har ett flertal gånger de senaste 10 åren varit i olika blåsväder. Men är det hennes fel? Nej, felet ligger hos dom som publicerar hennes misstag. Senast idag släppte Aftonbladet hennes film om fyllot som låg utanför hennes dörr. Det gör enligt mig Aftonbladet till lika stor skurk. Det man vill ha är ju fler läsare. De skiter i fyllot. Det är läsarna dom vill åt. Precis som Margaux. Så sluta gör er finare an ni är. Ni är precis som Dietz.
Samtidigt skriver dom om en händelse för 10 år sedan då Margaux ska ha skrivit N-ordet. Margaux var 14 år då. Är det något att göra en affär av nu. Nångång borde väl en preskriptionstiden gå ut. Nångång borde väl sliskpressen hejda sig och leta efter NYHETER nån annan och lämpligare stans. Eller är deras huvudsak att bara klampa på och skada folk?.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards