Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 23 januari 2023

Av Pink Ozzy - 23 januari 2023 19:47

Att Erdogan nu inte vill stödja Sveriges medlemskap i Nato förstår jag. Att dåren Paludan får tillstånd av polisen att bränna en Koran utan för Turkiets ambassad får polisen helt ta på sig. Man snackar så mycket om gängvåld mm och så ger dom tillstånd till något så dåraktigt.
Skyll er själva, polis och regering, det här skulle lösts helt annorlunda. Inte skulle nån ensam dåre få bränna en Koran i mitt Sverige. Man måste respektera de som vi har släppt in. Men koranbrännare har ingen respekt i min värld. De ska in på dårhus.
Förlåt Erdogan!

Av Pink Ozzy - 23 januari 2023 10:01

Nu har Leif GW Persson hamnat i luven på Edward Blom och jag vet inte i detta skede vem jag ska hålla på. Har älskat GW sen början av 80-talet och gillar hans lite buttra stil. Bloms hurtiga, fjantiga stil har jag aldrig kunnat med. Jag har dock accepterat honom som ett unikum på utdöende.
Här nedlåter sig GW att hoppa på Blom, vilket ju är helt onödigt. GW har ju en intelligens vida överskridande Bloms. De har ju tydligen inte haft nåt tjafs sins emellan. Så varför GW? Finns ju egentligen ingen som helst anledning för dig att framhålla dig ideligen. Du borde ju bli glad och nöjd bara av attcräkna vinflaskor i källaren och pengarna på och i börsen. Blom står ju mil under dig. Han har sina matkunskaper vilket man aldrig kan ta ifrån honom. Genom att GW på detta sätt skriver om Blom så tjänar nog Blom på det.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards