Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 17 januari 2023

Av Pink Ozzy - 17 januari 2023 18:14

Det fanns en tid då det var busenkelt att utse Sveriges bäste i någon form. Bäste manlige var Björn Borg eller Ingemar Stenmark och liknande. I vissa kategorier fanns det knappt några vettiga kandidater.
Men sedan dom jagat domarna med blåslampa ligger svenska idrottare riktigt bra till. Det är numera inte svårt att få ihop idrottare i alla kategorier. T o m så många så dom inte gav något åt Mondo, vilket jag tycker var fel. Men på manliga sidan har vi helt plötsligt världsmästare och värlsrekordhållare både här och var och det är inte 1975 längre. Men helt klart framkom det att man kanske inte kan tävla i olika sporter på detta sätt. Det känns orättvist mot såna som Mondo. Att inte han fick åtminstone 1 pris är nästintill lite skandal. Det är ju han som fyller vända arena han hoppar i. Hela världen vet vem han är. Hur många känner till en svensk som kör runt på fruset vatten på skor med en skena under. Därmed vill jag inte förringa Van der Pools bedrift.
Förutom det faktum att Mondo inte fick något pris och jag tycker att det är skandal så fanns det en skandal. En sångerska som visade upp hela sin gravida mage. Osmakligt.

Av Pink Ozzy - 17 januari 2023 11:21

Var just på Lidl och en annan affär. Bägge säljer gårdagens bröd betydligt billigare än ordinarie pris. Men idag fanns det inget på någotdera ställen.
Så nu ställer jag mig frågan. Kommer folk dit när dom öppnar bara för att köpa billigt bröd eller har respektive företag bakat lite mindre för att säkerställa att allt säljs till fullt pris för att det inte ska bli något över? Det kostar ju att sälja ked lägre pris.Jag bara undrar.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards