Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 3 mars 2023

Av Pink Ozzy - 3 mars 2023 20:49

Sverige har de lägsta spotpriset i hela EU. M a o så köper de svenska elföretaget in strömmen för det lägsta priset inom EU.
Då frågar jag mig vad Ebba Busch säger om det? Hon som hela tiden klagar om hur eländigt det är i Sverige vad elen anbelangar.
OK, vi köper in billigast inom EU, men det bör ju absolut avspeglar sig i elpriset och inte att staten betalar pengar till oss förbrukare (elstöd) som tidigare gått till giriga elbolag.

Av Pink Ozzy - 3 mars 2023 17:32

Idag hade jag förmånen att slippa titta på stafetten på TV utan lyssnade på skiten på radion. Några av de tävlande intervjuades i radio för att där beklaga sig över att de inte fick åka den sträcka de ville och på det sätt de ville. Dessutom var ju som vanligt vallan fel och de fick inte Oboj i exakt den temperatur de ville ha det.
Nu mina kära skidåkare ska ni få höra en, för er, en nyhet!
Stafett är en lagsport. D v s en lagledare tar ut det lag han tror på och de som är uttagna kör utav bara helvete. Idag var det 4 åkare som körde allmänhetens åkning och kom i mål bara för att klaga på skidor och tränaren som tog ut fel lag. Äntligen! Grabbarna kom på det! Tränaren tog ut fel lag. Han skulle tagit ut fyra reserver som var åksugna och troligen inte kommit bättre än sexa men gjorde sitt jobb och gjorde sitt bästa.
Jämför med riktiga lagsporter som fotboll, handboll, basket you name it. I alla lagsporter tar lagledaren ut laget och de som har åsikter hamnar på läktaren. Jag tror att vi idag fick 4 bänknötare vid framtida skidtävlingar.

Av Pink Ozzy - 3 mars 2023 17:15

På Femman går ett i sig mycket trevligt program. Alla mot alla passar nog många vuxna. Men ! Så har vi Fredrik Wilkinson och hans sexuella fantasier. I vartenda program blanda han in diverse könsord. Nej, jag är inte pryd. Snarare tvärtom. Men ibland får man väl för fan hålla igen. Om han nu är överkåt behöver han väl inte ge uttryck för det i vartenda program. Han och hela programmet skulle vinna på att minimera allt vad kön och könsord heter. Nu är det mer som att herr Wilkinson anser att han har så gott om pengar så han inte behöver bry sig om vad tittarna anser. Jag har också mycket gott om pengar.
Han får i sig tycker vad han vill om mig och tittarna. Det visar bara på omognad och osäkerhet. Att ideligen rabbla ur sig en massa könsord är barnsligt och larvigt. Då hjälper inte slips, kavaj och trummande fingrar på bordet.
Under tiden jag skrev detta har Wilkinson rabblatvur sig både onani, könsord och vagina. Klarar inte pajasen hålla sig på banan eller har han brist på sex hemma och måste ägna sig åt ständig onani och tänder speciellt på varje gång han får beröra ämnet i TV.

Av Pink Ozzy - 3 mars 2023 11:38

Det har varit finväder ett antal dagar. Idag är det dock urschligt väder med snöblandat regn.
Därför går jag om en stund innan min mancave och planterar om de växter som klarat vintern. Mestadels fucsior. Sen ska jag så diverse blommor och grönsaker i 60 olika krukor. Slår på stort i årmed mängder av grönsaker och blommor jag aldrig testat.
Så det bli en flaska vin, såjord och mängderna frön och en del växter till middagen. Var ute min mancave igår med såjorden var slut. Dottern kommer strax med mer.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards