Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 19 mars 2023

Av Pink Ozzy - 19 mars 2023 18:19

Jag har haft parabol i 30 år med ett stort, Nåja, mängd boxar mm. Började med en Macbox. Den skulle vara oknäckbar dessutom skulle man inom en kort tid kunna se på t ex fotboll eller Formel 1 och själv välja vilken kamera bild man vill se. Det sprack som ett byxarschle. När väl folk fick reda på att jag hade en Match så blev jag erbjuden en liten grej med ett kort på och som fungerade kanon. När väl Viasat (tror jag) fick reda på att det fanns manicker ute så kodade man om korten ganska ofta på kvällar och nätter. Så om man spelade man in något på natten så fick man en bit film och en bit myrornas krig.
Åren gick och boxarna avlöste varandra och de flesta var skapliga. Ända till Allente, eller vad de nu hette, kom med en box de kallade One place. En ren katastrof. Inget funkade. Och det som funkade hos den ene fungerade inte den andre. Så det var bara att byta till nuvarande Allente. Den är skaplig men har irriterande skönhetsfel.
Idag var det ett sånt " skönhetsfel" . Jag saknade en kanal och ville bara ha reda på vart den tagit vägen. Då började killen i andra fråga om abonnentens namn och personnummer. Jag sa personnummer och namn till min fru som också står för abonnemanget.
Då kom det ett meddelande som frågade - Och vem är du? Jag höll på att explodera. Skrev mitt namn men undrade varför han ville ha det. Fick till svar något i stil med att det är en säkerhet för min fru så dom vet vem de lämnat ut privat information till.
-Va! Driver du med mig? Då fick jag veta något i stil med.
- Ja, det är inte så lätt att förstå, men vi vill bara följa lagen.
Så för att få reda på vart en viss kanal tagit vägen ska Allente i stort sätt ska ha all information utom kalsongstorlek. Inte undra på att chatköerna blir långa hos Allente. I s f en chatt på max 2 minuter tog det ca en kvart och hade grabben funnits i samma rum så inte hade han inte levt så länge till.
Nu ska jag ge Samsung och Allente en uppgift. Stoppa in en bra liten spärr i apparaterna så ljudvolymen inte ändras från program till program. Som det är nu får man ideligen leta efter kontrollen för att ställa in volymen. Prylen finns och är således bara att montera in.
Ja, det om boxar, paraboler och annat elände.

Av Pink Ozzy - 19 mars 2023 13:57

Har just nu ett surt barnbarn. Han fick inte köpa ett datorspel med artonårsgräns. Själv går han i 7an och har nog år kvar tills han får köpa eller spela detta.
Men en kompis i hans klass har spelet inköpt av hans mamma. Kan någon förklarar för mig varför man har gränser qv olika anledningar. Du får ju inte köra bil av en anledning. Detsamma gäller datorspel. Det finns inget tillägg att föräldrar bestämmer vad ungen ska spels eller inte. Är man 13 ska man inte spela spel för 18åriga. Så enkelt är det. Ingenting att diskutera. Eller vill du kanske att ditt barn blir så av trubbat att det snabbt hamnar i fel gäng?
Nej lina kära föräldrar SKÄRP ER !!!

Av Pink Ozzy - 19 mars 2023 08:41

Sista dan på Farmen. Några av mina favoriter föll ifrån nu mot slutet, men Nebil är som tur kvar. Tyvärr är dock Viktor kvar. Vem som helst får vinna utom Viktor. Han skyller hela tiden på att han har spelat spelet. I helvete heller. Man kan spela rent spel eller fulspel och Viktor spelar fulspel i den utsträckning som är långt förbi gränsen.
Alla känner väl det enkla spelet Uno. Han tillhör dom som skulle fuska i Uno när han spelar med sina bästa vänner. Viktor är en person som jag aldrig skulle kunna vara vän med. Han kan inte skylla på att han spelar spelet. Spelar han så falsk på Farmen så skulle jag aldrig kunna bli vän med honom. ALDRIG!!!!

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards