Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 7 mars 2023

Av Pink Ozzy - 7 mars 2023 08:47

Nu börjar väljarna att vakna. Ja, då menar jag alla dom , d v s ca 50% som röstade borgerligt. D v s alla dom som lät sig luras av Kristersson, Busch, Åkesson m fl. D v s alla dom som känner sig lurade nu. Det är ni som nu börjar vakna upp. D v s ni som inte vill rösta på det röda laget just för att det är rött och inte för den politik de driver utan för den partifärg de har och alla löften de nu har svikit. Nu har de blåbruna fallit från 50% till 34% i förtroende. Nej, det är inte anmärkningsvärt utan rent utav skandalöst att man konsekvent riktar in sig på de väljare som blint tror på precis allt som sägs och hoppas på ett nytt Shangri-la. Men inget kommer gratis. Allt kostar och allt ska betalas av någon. Sossarna har under 8 år hållit igen plånboken och istället betalat av på statsskulden. Hade de inte gjort det så undrar jag hur Sverige hade legat till nu. Nej förresten, jag undrar inte. Jag vill inte veta, för att jag kan tänka själv. Det hade inte varit så bra som vi har det nu. Nu undrar du vad jag menar med det. Jo, vi hade fått leva med betydligt högre skatter och det hade inte Kristersson kunnat göra någonting åt.
Men det är ju bara dryga 3 år innan nästa val och ytterligare 8 år tills Sverige har hämtat sig från den borgerliga smällen vi är inne i nu.
Men det finns ju 34% troende kvar och som påstår att det som är illa idag är turkiska jordbävningar, ukrainska kriget, flyktingar och ohämmade prishöjningar. Men mina kära vänner, det är DET vi röstar fram en regering som ska motverka följderna av detta. Det är DÅ man ska kunna lita på sin regering. Det är då förtroendet till ett parti eller ett block ska gå från 34% till 50% och inte tvärtom.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards