Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 11 mars 2023

Av Pink Ozzy - 11 mars 2023 10:45

Ja, vad ska nan säga om SD? De lägger i varje fall en mängd populistiska förslag. I mina ögon är det förslag som gärna lämnas till media, är illa underbyggt, omöjligt att genomföra men bra på att lura i folk att SD är det parti som gör något.
För någon dag sedan hittade en elev en larv i maten. Hej och hå pressen är på. Det skrivs spaltmeter och direkt hänger SD på och kräver att politikerna ska äta skolmaten. Till vilken nytta? Jag arbetade några år skolmaten på en skola och den var till minst 95% mat utan större fel. Visst, alla har olika smak men som sagt inga större fel. Jag varken så eller hörde talas om en larv i maten.
Men nu vill SD att politikerna äter skolmaten. Då frågar jag mig om politiker ha fri mat? I så fall har ju kommunen rätt att bestämma till viss del. Men betalar varje politiker sin mat själv så ska både kommunerna och SD ge fullständig fan i var politikerna äter. De få gånger de har gäster så känns det helt fel att äta på en skola. Det kan uppfattas helt fel.
Så SD, lägg ner era populistiska idiotförslag.

Av Pink Ozzy - 11 mars 2023 09:54

Ja, då var det dags för Mellofinal. Själv kommer jag sitta i ett rum bredvid TVn och lyssna samtidigt som jag lägger puzzel. Nåja, det blir inte klart idag , men en början.
Det känns som helt ointressant när över hälften av svenska folket tycks rösta på Loreen. Finns ju ingen spänning kvar överhuvudtaget.
Nej då är det mer avkopplande med ett puzzel. Frugan ser på TV och jag hör så det räcker.
Hejsan Mariette !!!

Av Pink Ozzy - 11 mars 2023 09:38

Just nu händer bl a 2 ting. I Malmö ( och annorstädes)sprängs och skjuts det för fullt. Samtidigt skriver man en låtsaslag som ska glädja Erdogan. En lag som redan nu bryter mot svensk grundlag.
Vore det inte enklare att först se till att de verkliga gängen i Sverige sys in så länge de inte sköter sig och när de har tid över kan de fila på en verkningsfull terrorlag.
Som det är nu är så blir det ju inget som funkar nånstans.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards