Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 22 mars 2023

Av Pink Ozzy - 22 mars 2023 21:16

ICAs, Coops och Axfords direktörer tjänade förra året mellan ca 20-25 miljoner, VAR! Anledningen är inte att de sålt fler artiklar/varor. Nej, det är för att priserna gått upp i pris. Det är ju så fiffigt att direktörerna får en viss procent av omsättningen. Det kan t o m vara så att de sålt mindre varor, men till ett högre pris och får då ett procentuellt högre bonus? Vad säger herr direktör då? Jo, att Zlatan och andra idrottare också tjänar grova pengar.
Bra, vi tar och ställer direktörerna nere på affärsgolvet och kommer det en kund som är missnöjd så får direktören en arscheltackling eller som Salming 300 stygn i ansiktet. Eller så står dirren vid köttdisken och det börjar att brinna som Ronnie Petterssons bil och han sitter i. Eller leksingen som fick en tackling så han nu sitter i rullstol. Och hur många boxare visserligen tjänat bra med pengar men också nu går runt punchdrunk. Jag kan räkna upp mängder av exempel där idrottare skadas mycket svårt fast de tjänat grova pengar. Men pengarna kan försvinna fort. En direktör sitter bara och jäser bakom ett skrivbord. Får de sparken sitter snart i en annan styrelse i ett annat bolag. En idrottare som skadar sig är oftast karriären över.
Hallå direktörer, är nu helt blinda? Och inte skämma ni heller. Fy fan!

Av Pink Ozzy - 22 mars 2023 15:08

Nu sitter riksdagen och diskuterar om Sverige dks gå med i NATO eller inte. Detta trots att alla vet att vara Vänster och Miljöpartiet är emot och de är gör få för att göra hela processen ogiltig. Så varför ska man i timmar diskutera frågan? Har dom inget att göra?

Av Pink Ozzy - 22 mars 2023 09:43


Den norske tränaren Petter S Skinstad tycker att Frid Karlsson och Ebba Andersson pissar på skidsporten. Jag tycker att Petter S Skinstad bör hålla käften. Han är bara sur för att Norge inte vann lika många medaljer som Sverige under VM. Men den svenske tränaren Anders Boström sa ju redan före VM att Sveriges mål denna säsong skulle vara VM. Varför skrek inte norrmännen FÖRE VM att det inte är rätt att hoppa över tävlingar? Jo, för då hade inte VM varit så norrmännen och norskorna visste inte hur dåliga de var. Så detta är ren avundsjuka.
Varje idrottare måste med hjälp av sin tränare bestämma hur säsongen ska se ut. Sen kan det alltid tillkomma ytterligare sjukdomar. Den tränare som t ex hade släppt iväg Frida för tidigt efter hennes fenomenala backtävlig där hon utmattad kom över mål ska inte vara tränare. Hon behövde verkligen den vila. Och just p gxa denna tävling var det bra att man begränsade hennes tävlingar försett tag.
Titta på Armand Mondo Duplantis. Han hoppade över ett helt VM för att förbereda sig för sommarsäsongen. Det sa norrbaggen inget om.
Varje idrottare bestämmer tillsammans med tränare, läkare m fl när hon ska starta och när inte. Det är ju knappast nån idé att jaga ut en toppåkare för att den kommer på 40e plats och sliter ut sig ännu mer.
Så norrmän och norrskor, det är inte er uppgift att ta ut det svenska laget. Det klara Sverige bäst själv.

Av Pink Ozzy - 22 mars 2023 08:47

Oj vad jag längtar efter våren och solen. Jag sermassor av vårknölar dom har kommit upp, men väntar på att solen ska ge dom värme och ljus.
Håller på att plantera om och så nytt i en rasande fart. Jag är fock rädd för att min trädgård är för liten i år. Har varje år lovat att minska anta plantor, men istället blir det bara mer och i år blir det maximalt mer. Vi får bäl se hur det ser ut när allt blommar.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards