Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under augusti 2022

Av Pink Ozzy - 21 augusti 2022 20:01

Tittade på EM-veckan. Mycket bra och roligt har man fått se. Idag fick vi t ex guld i herrarnas beachvolleyboll.
Men det jag funderar på är 3 saker.
1. Varför har många tjejer bar mage? Finns inte en kille som har magen bar.
2. Varför har tjejerna ofta minimala byxor? Man ser hos många att de springer med längre byxor annars. Syns ju var de är bruna och var de inte är det. Finns ju inga killar i liknande byxor.
3. Varför är tjejer alltid välrakade under armarna? Jo, jag skulle inte vilja träffa en tjej med en rakborste i armhålan, men varför är de flesta killarna orakade under armarna?
Jag bara undrar. Tycker att tjejerna ska få ha på sig vad de vill och inte vad förbunden eller sponsorer sätter på dom.

#emveckan #sport #idrott #klädsel #friidrott

Av Pink Ozzy - 21 augusti 2022 17:32

Så idag ett ruggigt program om neonikotinoider. Detta är ett gift som var tänkt som ett växtskydd för att döda insekter som förstör grödorna och kom i nörjan av 90-talet men finns nu över hela världen.
Det visar sig nu att dessa neonikotinoider inte bara dödar insekter som görstör grödorna utan tar död på alla insekter, maskar, allt. Även bin. Så i dessa områden existerar nästan inget liv som kan pollinera växter. Inga insekter som kan ge mat till fåglar och fiskar. Hela näringskedjan bryts.
Jag har alltid sagt att ADHD och andra sjukdomar måste bero på ett bekämpningsmedel eller något de har i maten. I Japan har man aldrig förbjudit neonikotinoider någon gång. Man kan dock nu påvisa att barn födda sen början på 90-talet betydligt oftare än innan har beteendeproblem.
Generellt ska inte ämnet användas inom EU, men storföretag som Bayer och BASF ser till att få dispens. Man ändrar lite på "receptet och så kallar man det för något annat, men är lika farligt. Man håller också konstant på med att ta fram nya gifter för att tjänar ännu mer pengar. För det är det det hela handlar om - pengar. Dessa gifter är precis som knark beroendeframkallande. Har man en gång fått det i jorden måste man fortsätta att tillföra korden dessa gifter. På så sätt tjänar dessa storföretag enorma pengar. Det har t o m gått så långt att forskare som påvisar farligheten blir trakasserade, får sparken, hackar forskarnas datorer och mycket annat. Detta är lagliga gangsters, inget annat.
Till sist, om du har en droppe av neonikotinoider i ett badkar och ett bi lar en slurk så dör biet en våldsam död i kramper mm.

#neonikotinoider #bönder #bayer #basf #dödlig #beteendeförändring #adhd #farligt #måstestoppas #eu

Av Pink Ozzy - 21 augusti 2022 10:32

Vi kommer att hamna i en lågkonjunktur vare sig vi vill eller inte. Dessutom kommer vi att få det sämre. Det funkar bara så. Anledningen är att ingen vill betala skatt, men alla vill ga allt.
För att ett land ska fungera så måste man betala skatt. Den borgar för god skola, vård, omsorg, polis, räddningstjänst, vägar, järnvägar, snöröjning och en massa annat. Att som Moderaten Ulf Kristersson lovar att inte höja några skatter innebär per automatik att några får det sämre och inte blir det de som redan är rika. Det ligger i moderaternas hela tankesätt. Och för att komma åt makten hänger SD, L och KD på.
Man kan visserligen låna pengar, men det innebär bara att storbankerna blir ännu rikare.
Så betala den skatt som ska betalas. Klagar du på en skatt och en regering sänker den så måste en annan höjas. Alternativt bidrag sänkas. Bidrag i detta fall är bl a bostadsbidrag, a-kassa, barnbidrag, bidrag till handikappade, flerbarnstillägg, skatteavdrag för jobbresor och mycket annat man kan sänka.
Så vad du än tror sitter du med svart Petter om du röstar blåbrunt.

Av Pink Ozzy - 21 augusti 2022 10:17

Jag tycker att borgarna=blåbruna är riktigt fula när de beskyller regeringen för saker de inte rår över och gör lögner till sanning.
Ta drivmedelspriser t ex. På försommaren skulle regeringen sänka skatten. Vad händer? Kort tid dessförinnan smyghöjer bolagen priserna så att skattesänkningen inte ger effekten man var ute efter. Vinnarna blev inte bilägarna utan drivmedelsbolagen.
Ni blåbruna, håll er till sanningen nästa gång så förtroendet för partier och riksdagen återställs. Det ni håller på med nu är inte ens komik utan parodi.

#drivmedelspriser #blåbruna #lögner #drivmedelsskatten

Av Pink Ozzy - 20 augusti 2022 11:28

Det skjuts mer och mer, vilket inte håller i längden. Nu får det vara slut. Livstid är det enda rätta utan möjlighet till frigivning. Bygg ett helt fängelse eftersom det kommer att bli 100 nya busar per år som ska få plats. Men det ska inte vara ett ställe man vill till. Det måste sprida sig att det är helvetet på jorden. De får lov att göra nästan allt själv. Laga mat, diska tvätta, städa, allt.
Det räcker nu! Det får vara slut nu !

#fångar #dödsskjutningar #livstidsfängelse #ingenfrigivning #ändralagennu

Av Pink Ozzy - 20 augusti 2022 11:19

Sjukvården fungerar inte som den är nu. Det vet nog alla. Ebba Busch tillhör dom som vill förstatliga sjukvården och varför inte?
Det skulle friställa 100-tals regionpolitiker och även några pappersvändande regiontjänstemän. Vi måste rensa upp i döfläsket och se till att sjukvården förbättras. Så för en gångs skull håller jag med Busch om ingen kan ge mig en anledning att inte göra det.

#ebbabusch #kd #sjukvården #förstatligasjukvården #bortmedregionerna

Av Pink Ozzy - 20 augusti 2022 11:00

Och vem fan bryr sig?

Av Pink Ozzy - 19 augusti 2022 23:15

När Daniel Stål och Simon Petterson plötsligt inte äg etta och tvåa är det ett fiasko. Men när norrmannen Warholm på VM var det bara en missräkning. Så dålig journalistik. Det är ju bara så att de medaljer kvällspressen inte räknat hem blir till katastrofer.
Borde det inte vara så att kvällspressen journalister ärvett fiasko somninte är kunnigare på idrott?
Nej, lägg ner alla överord och var lite sakligare i era "gissningar" eller knip käft och gör det bättre.

#emvecksn #friidrott #stål #petterson #diskus #fiasko #kvällstidningar #uslakvällstidningar #tackstålochpetterson

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards