Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2023

Av Pink Ozzy - 24 februari 2023 09:46

Farmen har passerat halvvägs och många kom inte ens så långt. Det som förvånar mig är att Viktor och Eddie har kommit så långt. Hans svammel borde göra att varje normalt funtat person hade bett honom dra för länge sedan. Detsamma gäller för övrigt Viktor. Vilken loser. Men folket där är väl rädda att själva hamna i tinget. Men jag har min lista klar. SEBBE, Nebba, Sandra, Aktin samt veckans storbonde borde få vara klara till slutet. Resten kan fara. OK, eventuellt Christofer också. Han har varit tyst i några dagar. Men är det bara 4 som är med mot slutet är det absolut ovanstående utom veckans storbonde och Christoffer.
Sedan funderar jag över en sak. Hur kommer det sig att staketen ramlar vareviga natt. Är det saboterar i form av Eddie och Viktor som förstör eller är det produktionen som vill skapa lite spänning. Jag tror inte att varken hästar eller kor löper bananas på detta sätt.
Men den som lever får se...

Av Pink Ozzy - 23 februari 2023 19:38

Trots att det är snö ute så växer en del plantor inne. Bl a olika sorters paprika och chili. Strax är det mars och jag ska så mängder av blommor och grönsaker. Snön stoppar mig inte, det blir en sommar även i år och blommor och grönsaker kommer att få växa ute.

Av Pink Ozzy - 23 februari 2023 09:54

Regionspolischefen Mats Löfving är död. Visst, hsn kan ha fött en naturlig död men han kan också tagit ditt liv vilket jag håller för troligast efter allt som hänt. Det är en ganska krånglig historia.
Han fick ihop det med en lycksökerska och föll som en fura. Inget konstigt med det. Hon är ju trots allt rätt snygg. Själv har jag varit med om att tre av mina chefer fick ihop det med dina underordnade och där hände faktiskt samma sak som i Löfvings fall. De föll och gav sen bort en massa fördelar. I det ena fallet tid VDn t o m med sig hennes kort för att stämpla in henne på jobbet. Den kom jon ca 30 minuter senare. Anledningen var att hon fick plocka undan frukosten efter honom.
Men det var ju Löfving vi skulle prata om. Hur kan man bli så kär så förståndet försvinner? Hur kan man ge henne en fin tjänst och tjänstevapen? Och varför stannade hon i förhållandet som ju blev mer och mer destruktiv med delvis våldsamma inslag? Var hot inblandat? Hade hon hållbarare på honom. Ja, fan vet. Vi gör det ju inte.

Av Pink Ozzy - 23 februari 2023 09:39

Ett tåg spårade ur i Ohio (om jag inte mins fel). Tåget innehöll en del gifter med sllt det kan medföra.
Nu demonstrerar folk för qtt Biden inte visat sig, men Ttump hsr varit där. M a o precis som i Sverige där SD anklagar regeringen då fort något händer som de kan klaga på. Populism med andra ord.
Men egentligen ville jag bara ställa en fråga. Vad ska Biden göra? Vad är bättre? Att Biden slösar bort 1-2 dagar för att åka till olycksplatsen eller stt han sitter i Vita huset och försöker se till att folket på orten får hjälpen de behöver? Och vad fan gör Trump där annat än att försöker fiska röster? Jag blir då trött på dessa populistiska som låtsas vara "folkets vän".

Av Pink Ozzy - 21 februari 2023 21:15

Första paketet damp ner i brevlådan idag. Det blev bara 2 böcker idag. I morgon hämtar jag fler på paketulämningen. Bokrea är för mig intressantare än julafton. Älskar att få nya böcker att bläddra igenom.
Läste igår självbiografin om Ronnie James Dio. Mycket intressant. Efter allt skit igår och idag så läser jag inte ikväll. Men i morgon är det dags för något nyinköpt.

Av Pink Ozzy - 21 februari 2023 21:10

P g a en galen halvbror fick tingsrätten hålla i bouppteckningen. Jag och min advokat deltog dock bara via telefon. Jag vill inte se min halvbror eftersom jag kanske skulle göra något jag kanske skulle ångra. Så många lögner redan. Han ljuger ju lika mycket som min s k mor gjorde. Tyvärr är hans gehang lika förljugna så det är ingen idè att stämma dom heller.
Men jag är glad att jag en gång i tiden nekade att skriva under en adoption av mig. Jag kan stolt säga att det var min enda och bästa pappa. Tyvärr dog han för ung.

Av Pink Ozzy - 20 februari 2023 13:40

Sitter på sjukhusets väntrum. Snart helt utlämnad till doktor och sköterskor. De ska göra en cystoskopi. Om du undrar så för man upp en kamera genom urinröret upp i urinblåsan för att se hur det ser ut därinne.
Visst, det vore ju bra om det inte var något livshotande. Jag tycker bara att jag känner mig så hjälplös utelämnad. Men, det är väl bara att bita ihop.

Av Pink Ozzy - 18 februari 2023 18:07

Det är dyrtid nu. Inflationen är uppe i ca 10% och många varor har blivit svindyra. Vissa är nästan dubbelt så dyra.
Själv tänker jag t ex på renkött. Det är kanske inte mer än 2-3 år sedan som den rökta renbogen kostade under 600 kr. Nu kostar den strax under 1000 spänn. Vad har då fördyrar renen? De lever på fjället och i skogen och äter det de hittar. Sen ska de slaktas och skickas till affären. Det kan ju inte vara den transporten som kostar 400 kr per kg? I s f ska jag bli lastbilschaufför. Nej, låt nån grupp granska dessa sviniga höjningar. Jag tror inte en sekund på att företagen bara tagit ut det dom borde.
Och vad drar man in på när pengarna tryter? Dyr mat. Därför har ekologiska matvaror kraftig minskat i försäljningen. Det kostar helt enkelt för mycket. Det är dyrtid nu.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards