Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2023

Av Pink Ozzy - 14 februari 2023 10:15

Ja, det gårcrunt i Mediavärlden. Under många år fanns t ex Expert som då var störst i Sverige. Sen kom bl a Elgiganten som ingen ville ta i med tång. Sen skarpte de till sig och tillsammans med bl a OnOff konkurrerade de ut Expert. Därefter fanns Expert bara i Norge under namnet Power vad jag vet. Mediamarkt kom likaså Siba. Siba köptes väl upp an NetOnNet om jag inte har helt fel.
Nu kommer nästa steg. Norska Power köper nu upp hela den svenska delen av Mediamarkt.
Det rör på sig i mediavärlden .

Av Pink Ozzy - 14 februari 2023 09:58

Ja, min dotter skyddar fortfarande sin man. En idiot i ett par skor om du frågar mig.
Sen har jag efter alla år berättat via Messenger om min uppväxt som inte var så munter. Det var rätt jobbigt att gräva i det hela igen. Men nu är det gjort.

Av Pink Ozzy - 13 februari 2023 20:26

Tittade på en tvådelad serie om Byggar-Björn som har varit på TV flera gånger. Han var nån form av transperson som kom ut för inte så länge sedan. Under nästan 50 har han lidit av att kroppen var man men hjärnan kvinna. Nu gick han hela vägen och ändrade sin kropp och blev kvinnan Lee.
Ett ruskigt bra program som nog får många att tänka till. Ett program som verkligen säger något. Programmet går på TV4 och går att streama. Missa inte det !
Heja Björn och lev ditt liv fullt ut. ?

Av Pink Ozzy - 13 februari 2023 10:53

Nu börjar vi väl närma oss ett nyval? Sverige är sämst vad det gäller tillväxt av alla 27 EU-länder. Det säger väl det mesta om vår regering. Så mycket de har lovat och inte hållit. Är det inte lika bra vi har nyval så vi får en regering som klarar av att styra detta land. Det här gänget klarar ju inte ett smack.

Av Pink Ozzy - 12 februari 2023 15:21

När det hela var över kan vi väl säga att mellanakten med Magnus och Linda var betydligt bättre än veckan innan. Synd bara att pajasen Jesper kommer och förstör hela tiden.
Vann rätt låtar? NEJ !
Jag höll på Theoz och Tennessee Tears ,men Maria Sur och Panetoz gick vidare.
Nu har hag min lilla fråga. Vad hade hänt om Panetoz varit ryssar som hade gått ut och sagt att de gillar Putin och Maria varit turk som stödde Erdogan? Svaret är skitenkelt. De hade fått slagits om sista platsen. Men nu kommer Maria från Ukraina troligen från en rik familj som hade råd att ge henne sånglektioner. Då vinner man. Det är helt klart ett vinnande koncept. Vi svenskar älskar att tycka synd om.
Vi får väl se vad som händer nästa lördag.

Av Pink Ozzy - 12 februari 2023 09:39

Sedan flera år tillbaka är en av mågarna och jag ovänner. Han bar sig mycket illa åt när han skrev skit om en av mina döttrar på Facebook. För någon vecka sedan gick denna dotter ut och försvarade honom och började också skriva en massa skit. Hon hade dock den goda smaken att hålla diskussionen på Messenger. Och så i förrgår så bjöd deras tonårsdotter min hustru till deras födelsedagsfika. Jag blev dock inte bjuden.
Det räckte för mig. Att föräldrar hetsar sin dotter mot mig var droppen. Så jag skrev till mitt barnbarn att man inte gör så. Det är en form av mobbing och jag hatar mobbare. Jag ansåg att hon pronto ska sluta med det eftersom det aldrig slutar väl för mobbare. Då skickar min dotter mejlet till min fru som inte vill lägga sig i.
Men cirkusen är igång och hsr eskalerat. Jag har flera gånger bjudit hit mågen för att reda ut allt, men han är för feg för det. Varje gång har de ytterst fåniga ursäkter för att slippa komma.
Så nu står vi där på var sin sida och ingen tycks vilja ge med sig. Synd.

Av Pink Ozzy - 11 februari 2023 21:04

Programledaren Jesper Rönndal eller vad han nu heter måste boert från Melodifestivalen. Han är ren katastrof med sina instick och totalt humorlösa inslag.
Vad det gäller låtarna så är dom lite bättre än förra veckan.

Av Pink Ozzy - 11 februari 2023 10:29

Har du skrivit ditt testamente? Jag funderar på att skriva ett nu nån gång. Om jag , vilket är troligt, dör före min fru så ska det inte föreligga någon tvekam om vem dom ska ha vad. De ska ju så småningom ha 1/3del var, men detta är ju så småningom. Först ska frugan behålla allt hon vill ha och sen får väl ungarna ta resten. Men jag får väl se hur jag fördelar det. Förrådet och garaget t ex , tänkte jag bara 2 ska få dela på.
Ja, testamentet ska skrivas, men sedan hoppas jag att det inte behöver användas på många år ännu.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards