Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 17 april 2023

Av Pink Ozzy - 17 april 2023 21:50

I helgen såg jag 2 matcher i fotboll. En engelsk och en svensk. I den engelska och den svenska matchen var det ca 15 personer på vardera plan som var utlänningar eller svenskar med utländsk bakgrund.
Här var snackar vi om olika länder. Det som var härligt att se den gemenskap och vänskap som fanns på plan både inom lagen men också mellan lagen.
Tänk om det kunde bli så också i vardagslivet. Visst, det blev en och annan bentackling, men sen tog man varandra i hand och allt var bra igen. Det är den vänskapen jag saknar när jag ser på Rapport eller läser kvällstidningar. Skärp till er. Lär av fotbollen.

Av Pink Ozzy - 17 april 2023 14:33

Idag blev jag äntligen klar med målningen. Så nu väntar jag i stort sätt bara på nya luckor och lådor som ska komma denna vecka. Skönt efter nästan 40 år få helt nya luckor. Visserligen ökade vi dom gamla på lite olika sätt, men nu var det dags att byta allt.
En kille som INTE är snickare ska byta ut de han har i köket nu. Undrar pm han vet vad han gett sig in på. Det är mycket jobb att anpassa gamla luckor och lådor till andra stommar. Men han lär väl komma på det så småningom...

Av Pink Ozzy - 17 april 2023 09:27

Är det inte fantastiskt? Vi har haft höga elpriser till och från och nu visar det sig qtt ägarna fått utdelningar i miljonklassen. Vilka är då ägarna? Jo, allt som oftast är kommunerna inblandade och kammar hem utdelningar i 100-miljonersklassen. Snacka om osmaklig.

Av Pink Ozzy - 17 april 2023 09:24

Ja, vad ska man säga? Varje gång regeringen öppnar munnen efter valdagen hamnar Sverige i rn allt djupare kris.
Dessförinnan var allt fest och fröjd och alla skulle få det de bad om. Nu är det tvärtom, bara mörker. Man skyller allt på Urkainakriget, som man tydligen inte visste om under valet samt att hela världen är på när in igen lågkonjunktur. Att en sådan skulle komma hade man tydligen inte heller någon aning om.
Det som är konstigt att just lågkonjunkturen och inflationen tycks drabba Sverige mer än andra länder.
Nej mina vänner, trots att vi får det ekonomiskt svårare så är detta ett problem som borgarna gjort värre än det borde vara.
För ett antal år sedan gick Magdalena Andersson ut och sa att Sverige skulle betala av på sina lån i s f att köpa, köpa, köpa. Då skrek de borgerliga partierna ikapp att det var helt fel. Nu är de dock tysta, för var skulle vi stå idag utan Magdalenas förutseende.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards