Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 30 april 2023

Av Pink Ozzy - 30 april 2023 11:59

Undrar när jag ska komma iväg och köpa mig ett par riktiga byxor. Jag kör med mysbyxor hela vintrarna och shorts under den varmare årstiden. Sen finns det nåt par chans om jG ska vara "fin". Resten av kläderna är för små.
Men jag hatar klädaffärer. Jag börjar svettas så fort jag ser en Dressman och skyndar mig förbi. Fattar mig inte på folk som älskar att shoppa kläder.

Av Pink Ozzy - 30 april 2023 09:22

Nu ska det tydligen byggas ett förvar för folk som inte fått uppehållstillstånd. Och här är jag lite kluven. Ska vi spärra in folk som kommer hit, men enligt migrationsverkets muppar inte har särskilda skäl? Både ja och nej. Folk som kommer hit för att utnyttja systemets förmåner men som inte har krig o l i hemlandet bör nog skickas tillbaka. Även dom med tvivelaktig bakgrund eller tidigare dömd i hemlandet bör få en enkelbiljett hem.
Jag tycker inte man bör få uppehållstillstånd bara för att det är bättre här än i hemlandet. De bör istället bidra till hemlandets välstånd. Skulle alla få komma hit vara för att det är bättre här så är det inte bättre här så länge till.
Så ett särskild boende behövs nog. Vi har ju t ex många som smugglats in i landet och för dom är nog detta förvar lämplig. Ta t ex alla knarkande marokaner i Stockholm.
Så det kanske är så att ett särskild förvar behövs. Tyvärr. Vore bättre att ambassaderna mer aktivt informerade folk i olika länder om det i s f att sitta med dyra viner och fina stekar med landets socialt.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards