Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 26 april 2023

Av Pink Ozzy - 26 april 2023 10:08

De borgerliga partierna kom ju överens om ett s k Tidöavtal. I min minnesbild sa Kristersson att de skulle uppfylla det som stod där. Nu säger Liberalernas ledare att det mer är som en plan som de ska försöka beta av.
Då klev Åkesson in och sa att allt som står i Tidöavtalet SKA genomföras.
Ja, då är det väl bara att luta sig tillbaka och pricka av vartefter de genomför avtalet. Ska bli kul och höra alla ursäkter inför nästa val...

Av Pink Ozzy - 26 april 2023 09:55

En liten mörk pojke säljer majblommor för nästan 2 miljoner! En i sig otrolig siffra. Han får en liten slant och en större slant går till barn som har det svårt. Men han har det ju lika svårt.
Murhaf är nu 12 år, född i Sverige men gar fortfarande inget permanent uppehållstillstånd. Detta mina vänner är en så stor skandal så att samtliga inblandade i tillståndsprövningen bör söka sig ett nytt jobb.
Den jär killen är så smart och affärsdrivande så han kommer säkerligen kunna försörja både sig och andra. Hur kan man överhuvudtaget komma på tanken att inte ge en tolvåring som är född i Sverige inget uppehållstillstånd? Vore det inte bättre att ni la er erbarmliga kraft på de som verkligen inte hör hemma här?
Det är för sorgligt att vi har så känslokalla och oproffsiga tjänstemän som leker med andras liv. SÄG UPP ER! NI KAN INTE ERT JOBB!

Av Pink Ozzy - 26 april 2023 08:49

I Danmark har man en återvändarkarta som visar hur många invandrare som har flyttat tillbaka till sitt hemland med lite pengar från danska staten och nu vill självfallet SD apa efter. Fast självklart vill SD göra det lite bättre...
Dill saken hör att det hittills endast återvänt drygt 300 personer. Skulle vi jämföra med Sverige borde det väl vara ca 1000 som återvänder. Det gör ju varken till eller från när det kommer många 1000 in i landet i andra änden.
Men som vanligt ett knep från SD att smörja sina väljare som i sin tur är så korkade så de går på något sånt. Använd pengarna istället till att utbilda dom så att de kommer i arbetslivet och ta bort rätten att halva släkten får flytta till Sverige när en har lyckats komma hit. Jag tror att det skulle göra en enormt större nytta.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards