Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 25 april 2023

Av Pink Ozzy - 25 april 2023 09:45

Aftonbladet har gjort en ypperlig sammanställning av invandringen just nu. Det gör att SDs paradfråga kommer att falla platt.
Det visar sig att år 2022 inte var så många invandrare från de vanliga invandrarländerna. Största gruppen är svenskar som vill återvända. Därefter kommer 8000 indier. Jag frågar mig dock varför de ska få komma in. Det finns ju inget större krig där. Att det är bättre här än där är inget invandringsskäl. Sedan kommer Tyskland och Polen med ca 4500 var. De har dock rätt av flera skäl. De är med i EU och de har nästan alltid arbeten. Och till sist Syrien. Men även där är jag lite tveksam. Finns inget större krig där heller.
SD har ju gått hårt åt invandringen som ska stoppas för att det kommer för många, men Aftonbladets undersökning visar det motsatta I närtid.
Dock säger man också att det kommer att vara 2,3 miljoner fler invandrare om 50 år. Vilket årligen blir 46000. En siffra som verkar mycket högt. Innebär att det kommer att finnas nästan ? invandrare i landet.
Nu till en annan invandringsgrupp. Marockaner. Ett antal marockanska killar smugglade sig genom Europa och några hamnade här. De under 18 skickades i vissa fall till fosterfamiljer o l. När de dock blev 18 fick de varken det, SFI, vård eller pengar längre. Så ska de ha något att äta måste de sälja knark eller stjäla. Också en framtid att tänka på. Marocko släpper inte in dom igen eftersom de saknar pass eller personbevis. Så där står dom mellan 2 hötappar. Detsamma gäller även flyktingar från vissa andra länder.
Så SD kan snacka, men de kan aldrig skicka tillbaka de flyktingar de vill. De har ju ofta kastat sina pass. Och har de kommit till Arlanda eller nåt färjeläge så är de ju i stort sätt i Sverige. Nåja, inte lagligt, men jag tror inte att Arlanda vill ha dom där utan pass och mat.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2023 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards