Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 22 maj 2022

Av Pink Ozzy - 22 maj 2022 12:21

Polens premiärminister Morawiecki kräver att Norge delar med sig av sina stora oljevinster till Ukraina. Men dör har han både rätt och fel. Rätt om alla som tjänar på oljan gör samma sak. Hela arabvärlden kammar ju hem stora oljevinster. Varför skulle bara Norge bli en givare.
Dessutom finns det ju andra länder som tjänar stora pengar på annat än olja. De kan i s f också bidra. Ta bara den schejken jag skrev om i tidigare inlägg och som äger PSV. Istället för qtt köpa Mbappé kan han ge pengarna till Ukraina.
Frågan är bara om det inte är bättre att bara skicka mat och kläder så länge kriget pågår och att detta sker via EU, FN och FNs olika organisationer. Varför bara vårt grannland Norge?

#norge #polenspremiärminister #morawiecki #delamedsig #oljepengar #fnsorganisationer #polen #eu #oljevinster

Av Pink Ozzy - 22 maj 2022 10:14

Under de senaste 2 åren då vi haft Corona i världen har Nordkorea inte haft ett enda fall säger man. Vi andra har väl sett med skepsis på detta påstående. Men det kanske var rätt. För nu kör landet med öppna kort och har på mycket kort tid gått 2 miljoner smittade. Eftersom man tidigare avsagt sig vaccinhjälp kommer spridningen att öka mycket snabbt. Visserligen har man gjort en total lockdown, men det lär inte hjälpa. Hela landet kommer att drabbas och sjukvården sannolikt att bryta ihop totalt. Vi får väl se hur länge man tror att man klarar sig själv och när man ber om utländsk hjälp.

#nordkorea #corona #vaccin #storspridning

Av Pink Ozzy - 22 maj 2022 10:05

Schejker förstör hela fotbollseuropa. Nu senast är det PSGstjärnan Mbappé som ville gå till Real Madrid men fick ytterligare pengar från ägaren Al-Khelafi och därför stannar i PSG . Ett lag som är ett hopkok av stora stjärnor. Messi är bara en av dom.
Det håller inte längre. Rika knösar kan inte bara komma och lägga upp orimligt med pengar om de vill ha en spelare. Det förstör hela fotbollen.
Därför bör fotbollen införa ett tak för vad en spelare får kosta, vad ett lag går kosta och att ett lag inte får betala mer än de har råd med. D v s de får inte ligga 7 miljarder back och ändå köpa dyra spelare. Detta är totalt vansinne och Fifa tillsammans med UEFA och klubbarna måste snarast fastlåst regler som reglerar detta vansinne.

#psg #mbappé #fifa #uefa #messi #alkhelafi #pristak #fotboll #rikaschejker

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards