Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 23 maj 2022

Av Pink Ozzy - 23 maj 2022 13:46

Jag tycker att NATO ska ändra sina paragrafer. Det ska inte gå att utesluta någon bara för att denne inte uppfyller krav som ett land ställer. Ren utpressning. Det får inte vara så att Turkiet kör med en egen utpressningsagenda. Diskutera kurdfrågan har knte med NATO att göra och man ska inte ta med den i kravspecen för att få inträda i NATO. Har inte NATO ett frågeformulär som ska prickar av och sen är det klart.
Som det är nu så är det småskolan. Om inte Sverige sluta leka med kurderna vill inte vi leka med Sverige. Det är inte något lands förhandling, det är mobbing. Erdogan borde istället ägna sig åt sina inrikesfrågor. Som det är nu så får ungdomar som arbetar inom turistbranschen med t ex städning eller försäljning av läsk och glass vid stranden endast 3-4000 i lön. Vem kan leva på det. Ägna dig åt det du Erdogan och öåt lurderna vara ifred. Vem var det som gasade flera tusen kurder för ett antal år sedan. Kanske borde vara Turkiet som inte platsar i NATO...

Av Pink Ozzy - 23 maj 2022 13:36

Det sägs att det är lätt att lägga klickgolv. Det står också på förpackningen. Det är t o m så att idioter klarar det. I HELVETE HELLER! Har nu hållit på i 2 dagar och väl kommit en tredjedel. Men det blir lite springor här och där och de går fan inte qtt slå bort. Igår var hammaren på väg ut genom fönstret så less var jag.
Men nu har jag börjat och går väl ro fan iland. Men jag skyller inte allt på mig. Köpte från annat håll för länge sedan och det klickgolvet var betydligt mer distinkt. Denna gång blev det på inrådan Rusta. Jag ville inte, men det var alla mot mig så det blev Rusta. Redan nu ångrar jag att jag lyssnade jag på alla, men får väl fortsätta så gott det går.

#klickgolv #rusta #billigtmenintebra

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards