Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 31 maj 2022

Av Pink Ozzy - 31 maj 2022 22:20

Är det detta Sverige vi vill ha? NEJ, jag tillhör INTE SD. Men är inte dessa ett vansinne som måste stoppas? Verkar som om "svensken" skiter i vilket, men det är helt fel. .
Vi måste ta varje skjutning som en skjutning. Innebär nog att många egentligen är oskyldiga. Många av skjutningar borde kunna undvikas om gängen skulle komma överens.så sätt er ner grabbar och lös detta. Det är ju inte bara det andra gänget som lider. Varenda människa i och utanför gängen lider nu.

Av Pink Ozzy - 31 maj 2022 14:45

Tänkte jag skulle ta mig igenom hela serien på SVT som hette "Gift vid första ögonkastet". Lyckades med det, men de lyckades inte så bra. Par skulle matchas på något sätt.

Ett par blev 2 bögar som var helt olika och som jag sa efter ett avsnitt att inte det skulle hå i längden.

Sen var det en kille och tjej som jag direkt sa att de aldrig kan passa ihop. Det gick inte så länge. Han var rödhårig och hon svarthårig och hade ingenting gemensamt. Så det gick självfallet inte heller.

Ett par såg länge ut att passa ihop, men han verkade lite knepig. Hon sa att hon hade lite psykiska problem, men det verkade som om han hade mer problem. Det höll ett tag, men sprack.

Det sista paret var lite speciell. Hon kom inte till i spelningsstart men ångrade sig och kom. En trevlig kvinna, men blyg och tillbakadragen. Verkade som om hon hade ett tidigare liv som störde henne. Mannen hade inget körkort vilket självfallet var knepigt när han bor i Stockholm och hon bodde på Hölö. Där trodde jag trots allt att det finns hopp, men så var det inte.

OK, vi ser ju bara småsnuttar under de avsnitt som visades. Så det kan ju bara ta ställning till det. De pratade ju massor med varandra när inte kameran var på.

Så, det var hela grejen. Men nu frågar jag vad fan programmet var bra för? Själv är jag gift sedan snart 50 år och det var kärlek vid första ögonkastet. Men även det hade väl sina svårigheter några gånger. Vi träffades och bestämde ju själv vår partner. De på TV fick ju bara någon som andra tyckte var rätt för dom. Vad är det för TV-serie,? Totalt töntig och inget jag kommer att ödsla tid på om det skulle komma fler omgångar vilket gud förbjuder.

Av Pink Ozzy - 31 maj 2022 08:58

Vad ska vi med SAS till? 1 5 miljarder back återigen. Det mesta måste ägarna (vi skattebetalare) betala. Är ju helt horribelt att vi ska betala för att andra vill skita ner världen.
På 80-talet betalade jag över 4000 kr för att åka till Frankfurt. Verkar som SAS fortfarande lever i den världen och således skulle gå runt om de tog 10.000 för en sån biljett idag. Men tiden har runnit ifrån SAS. Alla vet det utom just SAS. Varför de ligger back varenda år vet nog bara SAS, men överleva på skattepengar borde de inte få göra längre.
Lägg ner skiten.

#sas #förlust #1,5miljarder #läggnersas

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards