Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 5 januari 2024

Av Pink Ozzy - Fredag 5 jan 22:03

Junior-VM är slut och USA vinner guld och Sverige vinner silver. Jo VINNER. Sverige gjorde en bra turnering med publiken i ryggen. Juniorerna gav oss många fina timmar framför TVn och det ska de ha tack för. Att de sedan förlorade med 6-2 i s f mitt tips 4-2 får jag väl stå ut med. Men vilket VM vi har fått se.
Tack grabbar för showen.

Av Pink Ozzy - Fredag 5 jan 10:04

Det är ju smått parodi att låta lastbilarna åka på svenska vintervägar. Såg på TV igår när utländska åkare åker på vägarna utan minsta mönster och ändå tycker dom att de har OK däck. 

Polisen bör omgående göra en insats och stoppa alla lastbilar som inte har tillfredsställande däck. De utgör inte bara en direkt livsfara genom dagliga krockar med personbilar utan även en livsfara för andra fordon som måste stå i kö när lastbilar inte klarar av att köra eller hamnar i krock. 

Polisen bör omgående ut på vägarna. Ser de en lastbil med dåliga däck ska det omgående få körförbud och stå vid närmast lämpliga plats. Sedan borde de få ringa på assistans som byter däck på plats.  Om det sedan blir förstörda varor bör transportföretagen stå gör det. De har lämnat in offerter som bygger på att de åker på dåliga däck och andra företag som bygger sin offert på bra däck. Det blir felaktig konkurrens. Vi måste gå bort alla bilar dom inte uppfyller svensk norm NU.

Att dagligen höra om lastbilskrockar måste vi få slut på NU !

POLISEN, GÖR NÅGOT NU !!!


Av Pink Ozzy - Fredag 5 jan 09:47

Fredag den 5/1. En i mina ögon mycket spännande dag. Juniorerna ska försöka bli världsmästare i Ishockey mot starka USA. Vi får, hur det än blir, hoppas att det blir spännande ända in i det sista. 

Grannarna får väl stå ut med lite skrik från granntomten, men här ska det hejar på Sverige. 


HEJA SVERIGE  !!!

Av Pink Ozzy - Fredag 5 jan 09:06

Vad jag vet har ingen dom fallit än eftersom Jeffrey Epstein tog sitt liv och mycket var hemligstämplad, men nu släpps sidorna om honom, hans ö och hans besökare vartefter. 

Läser man det som står i tidningarna så undrar man om vi människor på 2000-talet fortfarande tror att vi kan göra vad och hur vi vill.

Den där Epstein hade ju en ö dit han flög unga tjejer ner mot 15 år och diverse kändisar. Vad de i detalj gjorde kanske aldrig kommer fram eftersom de håller varandra bakom ryggen och man köper tjejernas tystnad. Idag t ex så står det en del namn i Aftonbladet men de svär sig fria hela bunten. Det tror jag inte ett dugg på. Ingen rök utan eld.Men i deras värld har väl det ansetts som OK.

Gamla gubbar och unga tjejer är ju ett känt begrepp. Men OK, skulle jag vara singel och träffade en tjej på kanske 20-25 år och hon verkligen var intresserad utan baktankar så kanske.... Men jag är inte i den sitsen. Och även om jag skulle vara i den sitsen och träffa en 23-åring så kanske jag inte skulle gå vidare än ett glas i baren.

På något sätt är det ju något konstigt med en 23-åring som vill ha en gammal gubbe. Så, nej det skulle aldrig hända. I s f hellre en på 50+ som är på samma nivå och kanske inte ens har sex med. Jag har många tjejkompisar som jag nöjer mig med att "prata med" på Facebook och aldrig skulle komma på tanken men att göra något annat än möjligen gå ut och äta med om jag vore singel. Jo just det, jag har ju ätit lunch några tjejkompisar från tiden jag jobbade. Kul och höra hur det är på jobbet. Finner inget konstigt i det.

Men att hyra en hora, som de som fanns på Epsteins ö ju faktiskt var, är jag inte intresserad av. Man vet ju dessutom inte vem man skulle bli buksvåger med.

Nej, gräv vidare och sätt dit dom som har varin med för unga tjejer. MEN, på något sätt känns det också fel att hänga ut dom som har träffat någon på ön som hade åldern inne. Även om han är gift så är det ju faktiskt en sak mellan honom och hans fru och inte något som tanter ska gotta sig i under kafferep och en skvallertidning.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards