Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 23 januari 2024

Av Pink Ozzy - Tisdag 23 jan 19:45

Den lilla flickan som kunde hittas med många skador på kroppen. Utan det var det faktum att flickan fått i sig ättika. Föräldrarna anser att hon självmant druckit ättika. Något som jag tror bara dom själva tror på. Tänk om dom ändå var då rakryggade att de erlände. Men än så länge har jag inte hör något sådant tyvärr. 😮‍💨🥴😧☹️😥😢😱😡


Av Pink Ozzy - Tisdag 23 jan 18:45

Ju mer man ser på Lars Levin på Lofoten ju mer bedrövad blir man. Nu är ju killarna och tjejerna äldre, men det är verkligen sorgligt att yänja på hur killar och tjejer har det som har supande och drogade föräldrar eller mor och farföräldrar. Min pappa söp ju, sa min mor. Så hon drog med oss när jag var 6 år och min bror 4. Vi hamnade till slut på ett barnhem. Vill du veta mer om det får du skriva en rad till mig så skriver jag .

Lars Lerin är så skön för att han gjort resan och vet vad han pratar om. Sen är det skönt att lyssna i stället för att höra en massa skitlåtar och annat fjant. 

Synd att inte alla som borde lyssnar som verkligen hör också vilket skit det rör sig om och hur barn, fruar och släktingar mår när nån super. 

Själv har jag fredagsdruckit. När jag var uppe i typ drygt 3 flaskar vin en fredag så fick jag en knäpp och bestämde för mig själv att "nu ska jag sluta". Det har jag hållit tills nu. Det var väl lite jobbigt 2-3 fredagar. Därefter var det i stort skitenkelt även om jag kan var lite sugen en fredag. Jag är dock rädd att om jag dricker ett glas vin så får jag börja från börja från början igen. Så det får vara.

Om du går i funderingar så prova när du själv vill och säg inget till någon. Då kommer någon förr eller senare att säga "VA. Ska nu inte ha nåt?". Då kan du luta dig tillbaka och säga " nej tack. Jag har slutat för 6 veckor sedan". Då kommer nog alla bli stolta över dig. Och gå inte på 'ja men en liten ksn du väl ta." Nej, det kan du inte.  Håll din nollinje så länge du bara kan. Det tar inte då många veckor dom du utan problem skiter i spriten. LYCKA TILL. BERÄTTA LITE FÖR MiG I ETT PM. Jag önskar dig all lycka till. Du fixar det.


Av Pink Ozzy - Tisdag 23 jan 09:34

I mina ögon var det fler möjliga vinnare än någonsin till Jerringpriset. Mina personliga vinnare var killarna som spelar Beachvolleyboll Jonatan Hellvik och David Åhman tätt följd av skicrosstjärnan Sandra Näslund. Sedan var det världsstjärnor Mondo Duplantis och Daniel Stål. Därefter Ebba Andersson och Damlandslaget i fotboll och till sist hockeyspelaren Erik Karlsson som jag bara läst om och inte sett i en match på flera år och inte kan bedöma, för att avsluta kandidaterna med Hanna Öberg som tycks ha fått så få röster för hennes usla resultat i år och inte för förra årets  resultat.

Det roliga är att vi fått så fantastiskt många världsstjärnor numera. Förr var det alltid 1 eller max 2 och resten var ren utfyllnad. Den tiden tycks dock vara förbi. Nu är det så att man nästan tycker att det saknas en del idrottare. Men visst är det klasskillnad.

Och Ebba Andersson.  Visst var det en värdig vinnare. Jag hade visserligen inte heller klagat om Hellvik, Åhman, Näslund, Duplantis eller Stål hade vunnit. Så de hade gärna fått dela priset på 6 stjärnor i år. Det är helt fantastiskt att vi har så många världsstjärnor. Är det inte konstigt att vi fick fler stjärnor när vissa länder inte får vara med p g a dopning.




#idrottsgalan #idrottsgalan2024 #ebbaandersson #mondo #mondoduplantis #damlandslagetifotboll #hellvik #Åhman #beachvolleyboll #Stål #sandranäslund #skicross #erikkarlsson #hannaöberg

Av Pink Ozzy - Tisdag 23 jan 09:13

Igår var det årets idrottsgala på SVT. En av dom absolut bästa galorna på länge. Verkligen en IDROTTSgala. Många gamla  filmsnuttar på gamla stjärnor visades när de höll på att idrotta blandat med precis lagom mängd humor och musik. Musiken var f ö det enda negativa under galan, men det är jag väl ensam om att tycka. 

Sen har vi programledarparet Klüft och Zelmerlöw. Vilka proffs! Pålästa ända in på sista raden. Ändå så naturliga med perfekta oneliners. Nej, det kan knappast bli bättre.

Att sedan en bild råkade vara fel är ju inte deras fel. Även om det är beklagligt är det förlåtligt. Om 99,9% är bra och 0,1 % fel bild visas i 10 sekunder så är det förlåtligt även om kvällstidningarna  mer hakar upp sig på denna bild. Då är det mer fel på kvällsblaskorna.

Tack Carolina och Många!



#idrottsgalan #månszelmerlöw #carolinaklüft#fantastisktbragala #gala #2024

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards