Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg den 25 januari 2024

Av Pink Ozzy - Torsdag 25 jan 19:58

Nu har Stockholms kommun upphandlat vem som ska köra lokaltrafiken i stan. Tydligen ett av de mest utskällda företag p g a kraftiga förseningar och ett obetalda skatta.
Så nu ska detta bolag ta över lokaltrafiken i vår huvudstad. Det lär nog bli mycket att skriva om för Stockholmstidningarna. Och klä er varmt, det kan bli kallt nästa vinter när ni står där och väntar försenade tåg, tunnelbana och bussar.

Av Pink Ozzy - Torsdag 25 jan 17:53

Jag blir mäktat irriterad. Jag betalar drygt 1000 kr för bl a virusskydd. Nu plötsligt är flera av mina lösenord borta. Jag var t o m med när det hände eftersom de försvann en efter en ganska snabbt. Nu sitter jag här och kan inte komma åt mina mejl. Jävla skit. Men det var egentligen inte det värsta. Nej, det var han som försökte försvara företaget brist  att veta när

man fått in en order. Sen hade man helt glömt gårdagens löfte om att det skulle gå jättefort bara jag fick tag i en fungerande Gmail-adress åt dom

 Det roligaste, nåja egentligen inte var det mejl som killen skickade och frågade om Gmail.com" ingick i mejladressen. Finns det en mejladress som slutar med "  ?

Det var min dag det.

Av Pink Ozzy - Torsdag 25 jan 14:40

Allt, precis allt har gått åt skogen idag. Det började med det bolag jag slutar för mina mail. Mina lösen har alla försvunnit. Nu får jag på omvägar reda på att de har tekniska problem. Om det har något samband vet jag inte. Men de har hållit på I 2 där nu. Sen vill dom ha papper av mig, men jag har ju inga mejladresser som fungerar så allt tar en evig tid. Ryggen älskar ju stolar också, även om det är en gameingstol.

Precis nu när jag skulle fråga hur det går så kommer det en tjej och frågar vad det gällde. Man kan ju bli tokig för mindre.

Då har dom nåt som de kallar för AI som ställer en massa frågor först och när man äntligen får ett svar då är det upprepning av gamla frågor.

To be continued....

Av Pink Ozzy - Torsdag 25 jan 08:35

Ibland blir man glad av det lilla. Som jag berättade för ett tag sedan så fick jag en treveckorskur med penicillinkur mot testikelinflamation. Det gav med sig redan 3-4 dagar dagar men jag fortsatte alla 3 veckor. Det sägs vara mycket viktigt att man fullföljer hela kuren. Efter cirka 2 veckor behövde jag gå alltmer sällan på toa på natten. Till slut var jag uppe max 2 gånger. Men i natt var jag inte uppe en enda gång utan sov 23,30 till 07,30. Hela 8 timmars sömn i ett streck har jag inte haft på många år. Jag hoppas verkligen att detta bekymmer nu är över. Att får sova en hel natt är guld värd.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2024 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards